Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Παύλου Μελά την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου


Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 από τις 9.00 έως τις 13.00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από το τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης, στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, επί της οδού Τζαβέλα 12 στον 1ο όροφο.

Στόχος είναι να στηριχτούν άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες καθώς και άτομα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις. Όσοι λοιπόν δύνανται και επιθυμούν να στηρίξουν, μέσω αυτής της προσπάθειας, συνανθρώπους μας, μπορούν να απευθύνονται στις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310683254 από τις 9:00 μέχρι 14:00, τις καθημερινές ημέρες. Επίσης παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ και να φορούν μάσκα.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Δήμου Παύλου - Μελά 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.