Διαδικτυακά στο Πλευρό της μέλλουσας Μητέρας ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου


Διαρκής είναι η μέριμνα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου προς τις μέλλουσες μητέρες, συνεχίζοντας την πετυχημένη δράση των δωρεάν μαθημάτων ψυχοσωματικής προετοιμασίας εγκύων, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ και το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας.

Οι συνεδρίες των μαθημάτων συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και διαδικτυακά, μέσω ατομικών τηλεδιασκέψεων με την υπεύθυνη μαία του προγράμματος, παρέχοντας στις εγκύους ενημέρωση και υποστήριξη για τον τοκετό, τη λοχεία, το θηλασμό και την περιποίηση του νεογνού. Η υποστηρικτική δράση δεν περιορίζεται μόνο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά συνεχίζεται και κατά την περίοδο της λοχείας.

"Με ευαισθησία και αγάπη στις ανάγκες της μέλλουσας μητέρας συνεχίζεται και εν μέσω πανδημίας το δωρεάν πρόγραμμα ανώδυνου τοκετού, προκειμένου κάθε γυναίκα να είναι έτοιμη για τη μεγάλη στιγμή χωρίς το φόβο και το άγχος του τοκετού της, αλλά και των πρώτων και πρωτόγνωρων ημερών της λοχείας της" τόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ Φωτεινή Δεβατζή Πεσματζόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι τα Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού είναι δωρεάν και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στο τηλέφωνο 2310 764779 (υπεύθυνη μαθημάτων, μαία, κ. Κική Κοτσιαμπαΐδου).

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των εγκύων στο πρόγραμμα είναι η συμπλήρωση 26 εβδομάδων κύησης.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.