Αποκριάτικες διαδικτυακές δράσεις για μικρούς και μεγάλους από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει την Αποκριά και οργανώνει διαδικτυακές δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά:

«Μάγοι, νεράιδες και γοργόνες»

Την Παρασκευή 5 και την Παρασκευή 12 Μαρτίου (ώρα 12:00-13:00), η θεατρο-παιδαγωγός και μουσικός Μαρία Τερζάκη αφηγείται ζωντανά αγαπημένα παραμύθια σε παιδιά, ηλικίας 3 έως 6 ετών, με τους γονείς τους. Σε αυτό το εργαστήρι για όλη την οικογένεια, μικροί και μεγάλοι παίρνουν μέρος στις περιπέτειες των ηρώων και διασκεδάζουν παίζοντας παιχνίδια μεταμορφώσεων.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την ημερομηνία της αφήγησης που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι 30 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες.

«Αποκριάτικο καπέλο»

Σε δύο αυτόνομα εργαστήρια για ενήλικες, τη Δευτέρα 8 και την Τετάρτη 10 Μαρτίου (ώρες 10:00-12:00), οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά, όπως χαρτόκουτα και υφάσματα, για να δημιουργήσουν τα δικά τους αποκριάτικα καπέλα, με τη βοήθεια της εικαστικού Δέσποινας Ανδρέου.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση EvangelouT@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την ημερομηνία του εργαστηρίου. 

Οι 40 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τα υλικά και την εισαγωγή τους στο εργαστήρι.

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.