Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών και Εφήβων: Από την Πρόληψη ως την Αντιμετώπιση. Ο Ρόλος του Παιδιάτρου»


Με αφορμή τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας και κακοποίησης παιδιών που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας, διαλόγου και τεκμηριωμένης ενημέρωσης και συζητά με γονείς, παιδιάτρους και άλλους ειδικούς επιστήμονες για τη σεξουαλική κακοποίηση.

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας και του Οργανισμού Βρεφικής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή, 18/4/2021 στις 10πμ, ζωντανή διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών και Εφήβων: Από την Πρόληψη ως την Αντιμετώπιση. Ο Ρόλος του Παιδιάτρου»

Στόχος της ημερίδας αποτελεί η περαιτέρω ενημέρωση του κοινού, ιατρικού και μη, για το πώς μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε, να προλαμβάνουμε και να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις με την βοήθεια πάντα του οικογενειακού μας παιδιάτρου.

Ειδικότερα, η εκδήλωση απαρτίζεται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος, το οποίο είναι και ανοιχτό προς το κοινό, αποσκοπεί στην ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών που θα το παρακολουθήσουν ενώ το δεύτερο στην κατάρτιση των επιστημόνων υγείας.

Το πρώτο μέρος θα μεταδοθεί με live streaming μέσα από την επίσημη σελίδα της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης στο Facebook καθώς και από την επίσημη σελίδα της Πηγής Παιδείας σε Facebook και ΥοuTube. Την ενότητα συντονίζει η Υπεύθυνη της Πηγής Παιδείας και Δημοσιογράφος, Ευαγγελία Τζιάκα.

Η συμμετοχή στο β μέρος της εκδήλωσης αφορά το σύνολο των επιστημόνων υγείας!
Απαραίτητη η προεγγραφή!
Θα αποσταλούν βεβαιώσεις συμμετοχής!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Ημερομηνία: Κυριακή, 18/4/2021
Ώρα: 10.00-14.00

Facebook live: Παιδίατροι Θεσσαλονίκης και Πηγή Παιδείας
Τηλ. Επικοινωνίας: Καρανταγλής Νίκος 6947779975, Τζιάκα Ευαγγελία 6948037123

Χορηγός Επικοινωνίας : Πηγή Παιδείας www.pigipaideias.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.