Διαδικτυακό Πνευματικό Αναστάσιμο Οδοιπορικό από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου


Με ένα Πνευματικό Οδοιπορικό, με Θεολογική ανάλυση για τον συμβολισμό της κάθε ημέρας της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, με ανάπτυξη και επικαιροποίηση του αιώνιου μηνύματος της Ανάστασης στη ζωή μας και την εποχή μας, συνοδευόμενο με Εκκλησιαστικούς Βυζαντινούς Ύμνους , Ψαλμούς και Τροπάρια της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, κλείνει ο 2ος Κύκλος, τον οποίο οργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου ΔΗΚΕΚΕ. με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όλο τον μήνα Απρίλιο, κάθε Σάββατο στις 4.00 το απόγευμα.

Σάββατο (του Λαζάρου) 24 Απριλίου 2021


Θέμα « Ένα πνευματικό οδοιπορικό. Τι σημαίνει η κάθε μέρα της μεγάλης εβδομάδας. Το αιώνιο μήνυμα της Ανάστασης στη ζωή μας».

Ομιλητής: π. Γεώργιος Μίλκας Καθηγητής Θεολογίας, Πρωτοπρεσβύτερος Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Ευόσμου

Πασχαλινά μηνύματα προς τους Δημότες θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.

H διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube https://m.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA στις 4.00 και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS. MAKEDONIAS. GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ( https://www.facebook.com/newsmakedonias)

Οργάνωση -Συντονισμός- Παρουσίαση: Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Συγγραφέας

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.