Δωρεάν παιδικό ποδοσφαιρικό camp από τον Αγροτικό Αστέρα


Μια ΔΩΡΕΑΝ σημαντική αθλητική -ψυχαγωγική πρωτοβουλία , για παιδιά από 6 έως 16 ετών αναλαμβάνει ο Προοδευτικός Μορφωτικός Αθλητικός και Προσκοπικός Σύλλογος «Ο Αγροτικός Αστήρ» Ευόσμου, με στόχο να αναπληρώσει με παιγνίδι, αθλητισμό και χαρά τον χρόνο του εγκλεισμού των παιδιών στο σπίτι λόγω της πανδημίας, και μάλιστα την αμέσως επόμενη μέρα από την λήξη των μαθημάτων τους.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο κ. Παύλο Χατζηγεωργιάδη και με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ» τηρώντας όλες τις ειδικές προβλεπόμενες από τον ΕΟΔΥ οδηγίες και όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού – στον αθλητισμό-
  • α) οργανώνει «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP», στην κατασκήνωση HAPPY DAYS στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα τα παιδιά θα αθλούνται σε μια ενιαία καταπράσινη έκταση 60 στρεμμάτων, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, σ ένα ασφαλές συγκρότημα με αθλητικές εγκαταστάσεις αγωνιστικών προδιαγραφών και θα διαμένουν σε σύγχρονα ευρύχωρα σπιτάκια που εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες για την διαμονή των παιδιών.
  • β) διευκολύνει τους γονείς , αναλαμβάνοντας όλη την διεκπεραίωση της γραφειοκρατικής απαιτούμενης διαδικασίας εγγραφής των παιδιών, με μόνη προϋπόθεση οι γονείς να είναι δικαιούχοι VOYCHER ΤΟΥ ΟΑΕΔ
  • γ) μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά του Δήμου μας επιθυμούν ακόμη και εάν δεν είναι μέλη του «ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ» αλλά και από άλλους Δήμους.
-Για κάθε άλλη ερώτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ στην 28ης Οκτωβρίου 36 ή στο τηλ. 2310559881 τις ώρες 8:30-14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.