Οι εθελοντές του Save Your Hood Thessaloniki στο Καρατάσιου την Κυριακή 11/4


Οι εθελοντικές δράσεις του δήμου Παύλου Μελά συνεχίζονται την Κυριακή 11 Απριλίου στις 10:00 το πρωί, στην είσοδο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου σε συνεργασία με τους εθελοντές του Save Your Hood Thessaloniki.

Με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αναλαμβάνουμε δράση και καθαρίζουμε συμβολικά μεγάλους δημόσιους χώρους γιατί … «Το περιβάλλον μας χρειάζεται και είναι υπόθεση όλων».

Με σύνθημα «Αγάπα, φρόντισε, σώσε τη δική σου γειτονιά» η πρωτοβουλία Save your hood εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και στις κυπριακές γειτονιές και συμμετέχει σε δράσεις ευαισθητοποίησης που ενώνουν τους εθελοντές σε καθαρισμούς χώρων (γειτονιές, δάση, παραλίες).

Πρόκειται για μια ιδέα που ξεκίνησε στην πρώτη καραντίνα (Απρίλιος 2020) και η πρώτη κινητοποίηση έγινε στις 15 Νοεμβρίου. Καθαρίζουμε το μέρος που μένουμε σε μια συνηθισμένη καθημερινή μας βόλτα. Η ανάγκη όλων μας να είναι πιο καθαρά, πιο όμορφα, πιο υγιή τα μέρη που ζούμε, μας ενώνει, ώστε όλοι μαζί να δράσουμε άμεσα και να δούμε τις γειτονιές μας να αλλάζουν προς το καλύτερο.


Την Κυριακή στέλνουμε μήνυμα για μετακίνηση 6 στο τηλέφωνο 13033 και αναλαμβάνουμε δράση. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πριν την έναρξη του καθαρισμού, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Παύλου Μελά θα διαθέσει στους συμμετέχοντες γάντια, σακούλες και μάσκες.

Κρατάμε την πόλη μας καθαρή, συμμετέχουμε στις εθελοντικές δράσεις με ασφάλεια!


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.