Δωρεάν WiFi σε 21 σημεία του Δήμου Παύλου Μελά


Δωρεάν WiFi σε 21 σημεία του Δήμου Παύλου Μελά, από την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 μέσω της χρηματοδοτικής υποστήριξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της πρωτοβουλίας WiFi for Europeans (WiFi4EU)

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης από τα κινητά τους τηλέφωνα, tablet και laptop στους επιλεγμένους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, που καλύπτουν συνολικά πάνω από 112.000 τ.μ. του δήμου Παύλου Μελά.

Τα 21 σημεία που επιλέχθηκαν να τοποθετηθούν τα WiFi και οι αντίστοιχες περιοχές κάλυψης είναι ανά δημοτική κοινότητα:
  • ΔΚ Σταυρούπολης: οι πλατείες Ελευθερίας – Αλέξανδρος Υψηλάντης, Ομονοίας, Τερψιθέας, τα πάρκα Νικόπολης, Ιατρού Γωγούση, Σόλωνος – Βοτανικού Κήπου, Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης και τα δημοτικά κτήρια Χρήστος Τσακίρης, Κεντρικό Κοινωνικών Υπηρεσιών στη Νικόπολη.
  • ΔΚ Πολίχνης: η πλατεία Μετεώρων, τα πάρκα Αγνώστου Στρατιώτη – παλιό Δημαρχείο, Κρύας Βρύσης, οι αθλητικοί χώροι ΔΑΚ Πολίχνης, Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Φοίνικα Πολίχνης και το κτήριο που στεγάζεται το Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων.
  • ΔΚ Ευκαρπίας: οι πλατείες Αγίου Κωνσταντίνου Ευκαρπίας, Δημοκρατίας και το γειτονικό πάρκο Ειρήνης, τα κτήρια του παλιού Δημαρχείου Ευκαρπίας, του Πολιτιστικού Κέντρου & Έδρα κοινωνικής δομής, καθώς και η περιοχή γύρω από το ΚΕΠ Ευκαρπίας στις εργατικές κατοικίες.
Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Αγίου Κωνσταντίνου Ευκαρπίας, το δίκτυο θα λειτουργήσει το καλοκαίρι, με την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης της ιστορικής πλατείας.
https://pavlosmelas.gr/wifi_21_pavlosmelas/

Η Διεύθυνση Σχεδιασμού, Αστικής Ανάπτυξης & Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων ανέλαβε την ευθύνη ένταξης προς χρηματοδότηση του έργου και το υλοποίησε με την υποστήριξη της DOTSOFT που εξειδικεύεται σε υπηρεσίες εφαρμογών Έξυπνων και Βιώσιμων Πόλεων.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.