3ος δημοτικός ενημερωτικός διαδικτυακός κύκλος «ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ»Με ένα επίκαιρο και ταυτόχρονα διαχρονικό θέμα που μας απασχόλησε όλους στα μαθητικά μας χρόνια και απασχολεί κάθε χρόνο τη μαθητιώσα γενιά κάθε εποχής, είναι το άγχος των εξετάσεων και η διαχείριση του κατά την εξεταστική περίοδο, συνεχίζεται ο 3ος κύκλος των δημοτικών διαδικτυακών ενημερωτικών διαλέξεων που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των δημοτών. 

Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 στις 4.00μμ η διάλεξη θα προβληθεί από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA) και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης (https://www.facebook.com/newsmakedonias) 

Θέμα «Το άγχος των εξετάσεων. Τι είναι, Πότε μας προβληματίζει. Ο ρόλος των γονέων. Ο ρόλος των συνομηλίκων. Αποτελεσματική διαχείριση» 

Ομιλητής : Κωνσταντίνος Δημάτης Κλινικός Παιδοψυχολόγος Υποψήφιος Διδάκτορας Α.Π.Θ., MSc Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων, MSc Κλινική Ψυχολογία, Cert Ψυχαναλυτική Παρατήρηση Βρέφους, Πιστοποιημένος Ερευνητής του Δεσμού Γονέα-Παιδιού 

Ο κ. Δημάτης θα απαντήσει σε ερωτήσεις - τις οποίες μπορείτε να καταθέτετε τηλεφωνικά έως την Παρασκευή 14 Μαΐου στο τηλέφωνο 2310 762400, 2310 759766 . 

Θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Δημόσιας Υγείας- ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή. 

H διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube (https://m.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA) και από τη σελίδα του ενημερωτικού site NEWS.MAKEDONIAS.GR στο facebook που είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης (https://www.facebook.com/newsmakedonias 

Οργάνωση  - Συντονισμός - Παρουσίαση: Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Συγγραφέας


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.