Ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Επαναλειτουργεί από την

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα - λόγω της πανδημίας - περιοριστικά μέτρα και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων επισκευών, εργασιών συντήρησης μηχανολογικού εξοπλισμού και καθαρισμού που πραγματοποιήθηκαν στο σύνολο των εγκαταστάσεών του, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών παραδίδεται και πάλι στη διάθεση του κοινού του.

 Σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον με φόντο το δάσος του Σέιχ-Σου εξειδικευμένοι προπονητές κολύμβησης είναι έτοιμοι να υποδεχθούν παλιά και νέα μέλη στην «πιο καθαρή και σύγχρονη πισίνα της Βόρειας Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι υπεύθυνοι, μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με πιστοποιητικά έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από τη Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος και διάθεσης υγρών αποβλήτων από την ΕΥΑΘ, όπως επίσης και πιστοποιήσεις για την ποιότητα του ύδατος.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε πρώτη τουλάχιστον φάση, θα μπορούν να αθλούνται μόνο ενήλικες και υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών, χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων, ενώ θα υπάρχει ανώτατος επιτρεπτός αριθμός αθλητών και αθλούμενων, 8 ατόμων ανά διαδρομή, με σειρά προτεραιότητας.

Τόσο οι αθλούμενοι πολίτες όσο και οι υποψήφιοι σχολών, υποχρεούνται να προσκομίζουν μία φορά την εβδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα test covid-19 (self test, rapid test ή PCR), το οποίο δεν απαιτείται από αθλούμενους με πιστοποιητικό́ εμβολιασμού́ από την ολοκλήρωση του οποίου έχουν παρέλθει τουλάχιστον 14 ημέρες.

«Ανοίγουμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών έχοντας ολοκληρώσει τις απαιτούμενες συντηρήσεις και έχοντας πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής και των κανόνων λειτουργίας των χώρων» σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης, προσθέτοντας ότι «σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αρχικά το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο ανοίγει μόνο για ενήλικες και υποψηφίους σχολών, και αναμένουμε τις οδηγίες των επόμενων ημερών που ίσως επιτρέψουν και τα παιδικά τμήματα

Τμήματα και πρόγραμμα λειτουργίας
Την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας του το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά στους ενήλικες, πέρα από τις ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό θα λειτουργήσουν και τμήματα εκμάθησης κολύμβησης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες, τα τμήματα και ο,τιδήποτε χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα:
  • Γραφείο Αθλητισμού: 2313 329 560
  • Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών: 2310 200327

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.