Παρα θιν αλός 2021


Το μεγαλύτερο πολιτιστικό δρώμενο της Καλαμαριάς κι ένα από τα κορυφαία καλλιτεχνικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης, το Παρά Θιν Αλός ανοίγει την αυλαία του την Κυριακή 22 Αυγούστου.

Οι φίλοι της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου, σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές. Ήχοι σχεδόν από όλα τα ήδη μουσικής, από τζαζ μέχρι παραδοσιακή, θα ντύσουν την πλαζ Αρετσούς και τον αύλειο χώρο του Κυβερνείου, δίνοντας ζωή στον κόσμο, που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε από τον εγκλεισμό του, εξαιτίας της πανδημίας.

Μουσική για όλες τις ηλικίες, με τους Soundays, που ανοίγουν τις εκδηλώσεις σε ήχους τζαζ, τους Trio Mousicanti, την ξεχωριστή φωνή του Μανώλη Μητσιά και το ευρύ μουσικό ρεπερτόριο της Marina Satti και του Θοδωρή Βουτσικάκη. Παράλληλα η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Χορωδίες του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς και το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, θα μας ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια της ελληνικής παράδοσης. Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στο 1821, με μελοποιημένα ποιήματα από τον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Βερνάρδο.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, λόγω covid 19, φορώντας πάντα μάσκα και με είσοδο ελεύθερη, ο Δήμος Καλαμαριάς, σας καλεί να απολαύσετε το μουσικό φεστιβάλ, από τις 22 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Πληροφoρίες για τα δελτία εισόδου:

2313 314 577,-570,-555 κατά τις ώρες λειτουργίας (9:00-14:00) του Τμήματος Πολιτισμού (Κομνηνών 60, Καλαμαριά)

Σε συνδιοργάνωση με την ΕΤΑΔ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.