Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής


Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού - ΕΜΣΕΚ διοργανώνει "ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ" με θέμα: “Ένα γράμμα... μια ζωγραφιά... στη μαμά & στο μπαμπά, για να πω με την καρδιά μου, τι ζητώ αληθινά!”

Τα παιδιά μιλούν στους γονείς, εκφράζονται μέσα από γράμματα και ζωγραφιές και ζητούν τα «πραγματικά» δώρα από τη μαμά και τον μπαμπά… Ποιοτικό & αληθινό χρόνο μαζί τους, μικρές καθημερινές στιγμές, αγάπη, προσοχή & ουσιαστική σύνδεση...  Και από την άλλη… οι γονείς… Γονείς ελεύθεροι επαγγελματίες, γονείς εργαζόμενοι, γονείς που το 24ωρό τους σχεδόν ποτέ δεν είναι αρκετό και βρίσκονται πάντα σε έναν συνεχή αγώνα προσπάθειας για να βρουν τον τρόπο να συνδεθούν με το παιδί & να πετύχουν την ισορροπία στην σχέση τους»!

Μια ιδέα βασισμένη στο υπέροχο βιβλίο της δημοσιογράφου κ. Εύης Φραγκάκη με τίτλο: “Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά που είναι ο αληθινός Άη Βασίλης” όπου θα παρουσιαστεί επίσημα την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου & ώρα 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, σε μια μοναδική εκδήλωση που σχεδιάστηκε για γονείς επαγγελματίες & εργαζόμενους & τα παιδάκια τους. (Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα & η φόρμα δήλωσης συμμετοχής της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν στην σελίδα www.emsek.gr & στα social media στις 31.12.21)

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις χρήσιμες οδηγίες συμμετοχής στον διαγωνισμό:
  • Αποστολή συμμετοχών ως: 06/01/22
  • Τρόπος αποστολής: Μέσω e-mail: info@emsek.gr ή στις σελίδες μας Facebook & Instagram.
  • Μορφή Αρχείων: Σκαναρισμένες εικόνες ή καθαρές φωτογραφίες / .jpg .png ή .pdf ή word (για τα κείμενα).
  • Αξιολόγηση έργων: Τα έργα των μαθητών θα αξιολογηθούν από την ειδική επιτροπή τoυ διαγωνισμού, με βάση την πρωτοτυπία & την συνάφεια με το θέμα.
  • Απαραίτητα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο μαθητή, σχολείο, τάξη & τηλ. επικοινωνίας γονέα ή κηδεμόνα. Τα στοιχεία θα πρέπει να συνοδεύουν την συμμετοχή και όχι να αναγράφονται επάνω στο έργο.
  • Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του διαγωνισμού & για την ενημέρωση των νικητών.
Διευκρινίσεις:
  • Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετέχει με ζωγραφιά, με γράμμα ή και με τις δύο μορφές έργων.
  • Για την απονομή του βραβείου & των επάθλων στους 10 μαθητές δεν είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία στην εκδήλωση.
  • Το σχολείο που θα βραβευτεί θα είναι αυτό με τις περισσότερες συμμετοχές.
  • Τα έργα όλων των παιδιών που θα συμμετέχουν θα δημοσιευθούν χωρίς τα προσωπικά τους στοιχεία.
Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.