«Ο Ραφτάκος των λέξεων», στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς

Ο Ραφτάκος των λέξεων», την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου  στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς για παιδιά από 4+ με τη συνοδεία ενός ενήλικα και ελεύθερη είσοδο.

Oι βιβλιοθήκες του Δήμου Καλαμαριάς σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων», την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, στις 11:30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη” (Μεταμορφώσεως 7).

Γ. Προσοχή! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από τη στιγμή της ανακοίνωσης της εκδήλωσης.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα (για κάθε παιδί χωριστά)

Θεατρική παράσταση Δεκεμβρίου 2021 – Φόρμες Google

Για την συμμετοχή στην παράσταση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και δεν θα διενεργηθεί κλήρωση. Η ενημέρωση των αποτελεσμάτων θα γίνει ηλεκτρονικά και μόνο για τους επιτυχόντες. Μετά την ενημέρωση οι επιτυχόντες οφείλουν να επιβεβαιώσουν (μέχρι την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στις 8.00μ.μ. ) με ηλεκτρονικό μήνυμα τη βιβλιοθήκη (email: danihlideiosl@gmail.com ) τη συμμετοχή τους στην παράσταση ώστε να κρατηθεί το εισιτήριό τους. Σε διαφορετική περίπτωση το εισιτήριο θα δοθεί στον πρώτο επιλαχόντα.

Μέτρα προστασίας κατά του Covid – 19

Η είσοδος, σύμφωνα με τα νέα μετρά, επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανοσίας για ενήλικες. Για τα παιδιά από 4 ετών, η είσοδος γίνεται με βεβαίωση αρνητικού self test εντός 24 ωρών ή rapid 48 ωρών.

Απαραίτητη η μάσκα στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και κατά την διάρκεια της παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο

Απ΄ ό,τι κάλλη έχει άνθρωπος, τα λόγια έχουν τη χάρη
να κάμουσιν κάθε καρδιάν παρηγοριά να πάρει»


Για τέταρτη χρονιά βλέπουμε την ιστορία του ράφτη που φτιάχνει τα πιο όμορφα και μοναδικά ρούχα με… λέξεις! Λέξεις που διαλέγει προσεκτικά από τα βιβλία που υπάρχουν στα ράφια του ραφείου του. “Ο ραφτάκος των λέξεων” κατορθώνει με τον πιο ευαίσθητο τρόπο να μιλήσει στη ψυχή των παιδιών για δύσκολες έννοιες, όπως οι δυσκολίες της ζωής και η φωτεινή δύναμη της γλώσσας. Μιλά, επίσης, για τη ζεστασιά της αγάπης, της επικοινωνίας και της συντροφικότητας, αλλά και για τη βαθιά εσωτερική ικανοποίηση που αντλεί όποιος κάνει τη δουλειά του με αγάπη και μεράκι.

Βάλτε τις μάσκες σας και ελάτε να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του θεάτρου!

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.