Έναρξη μαθημάτων κωπηλασίας στην Μικρή Βόλβη


Μια σημαντική πρωτοβουλία αξιοποίησης και ανάδειξης της λίμνης Βόλβης υλοποιούν ο Δήμος Βόλβης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσ/νίκης με την δημιουργία τμήματος κωπηλασίας και την έναρξη μαθημάτων για τα νέα παιδιά της περιοχής.

Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα το οποίο έχει δρομολογηθεί εδώ και δύο χρόνια σχεδόν, αλλά οι εμπλοκές των μέτρων κατά της πανδημίας covid και οι καραντίνες το καθυστέρησαν και να που επιτέλους ξεκινά με τις ευχές όλων για να φτάσει ψηλά και να αποτελέσει πόλο έλξης για τον δήμο μας και άξονα ανάδειξης των φυσικών πλεονεκτημάτων της λίμνης Βόλβης.
 
Να τονίσουμε στο σημείο αυτό πως για το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ήδη εγκριθεί και παραχωρηθεί στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης η παλιά ιχθυόσκαλα της Μικρής Βόλβης, η οποία έχει ανακαινισθεί και έχει μετατραπεί πλέον σε εξειδικευμένο προπονητήριο, πλαισιωμένο με σύγχρονο αθλητικό υλικό, αποδυτήρια και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του εξοπλισμού των κωπηλατών.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής θα δημιουργηθούν τμήματα κωπηλασίας που αφορούν παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί από το 2007-2011.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο προπονητικό κέντρο όπου ο επικεφαλής προπονητής κ. Δανιήλ Φίτσιος θα εξηγήσει λεπτομέρειες που αφορούν το άθλημα της κωπηλασίας.

Δελτίο τύπου
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Ι.Ο.Θ. ΓΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης, καλοδεχούμενος από τον Δήμο Βόλβης, ολοκλήρωσε το καλοκαίρι του 2021 στην λίμνη για πρώτη φορά και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία την προετοιμασία του για το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Εκτιμώντας την καταλληλότητα του χώρου αλλά και την εγκαρδιότητα των ανθρώπων που ενίσχυσαν την προσπάθειά μας, καταλήξαμε στην δημιουργία τμήματος Κωπηλασίας στον Δήμο σας με επίκεντρο τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στην «παλιά Ιχθυόσκαλα» της Μικρής Βόλβης.

Οι ηλικίες – χρονολογίες στις οποίες αναφερόμαστε είναι για αθλητές και αθλήτριες γεννημένους το 2011 – 2010 – 2009 – 2008 & 2007.

Στο συγκεκριμένο λοιπόν σημείο θα μας βρείτε όσοι από εσάς δηλώσετε ενδιαφέρον στο τηλέφωνο του συντονιστή και προπονητή μας Φίτσιου Δανιήλ 6937696889, με μήνυμα επιβεβαίωσης σας στο VIBER.

Στην συνέχεια θα ενημερωθείτε στην ομάδα που θα δημιουργηθεί στο VIBER για την ημέρα και την ώρα της πρώτης δια ζώσης επικοινωνίας μας.

Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι για το ξεκίνημά μας η συνάντησή μας για ενημέρωση αλλά και οι προπονήσεις για όσους ενταχθούν στο τμήμα κωπηλασίας θα είναι Σαββατοκύριακα και σε ώρα που θα ενημερωθείτε.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε με διάθεση ώστε να πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη του αθλητικού κέντρου Κωπηλασίας Δήμου Βόλβης.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς:
Το Δ. Σ. και οι προπονητές του
Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.