8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα


Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ωραιοκάστρου τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 22 Μαΐου.
Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:
  1. Διαδρομή 1 km με 3 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.30 π.μ.
  2. Διαδρομή 5+ km με 5 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.20 π.μ.
  3. Διαδρομή 15 km με 12 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.00 π.μ.
Ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού “Αυτισμός -Ελπίδα” θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο.

Για τα 5+km και 15km ισχύουν οι διαδρομές του 2019. O στόχος μας στα 15km είναι να προσφέρουμε στους αθλητές / δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500m). Για το 1km η διαδρομή θα ξαναμπεί στο βουνό, στην κυκλική (γύρω από τις εγκαταστάσεις της παλιάς παιδόπολης) διαδρομή που υπήρχε στους αγώνες πριν τον 7ο Φιλανθρωπικό Αγώνα του 2019.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ατομικό αριθμό, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, τροφοδοσία και ιατρική υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού θα υπάρχουν χώροι φύλαξης ιματισμού, wc.


Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID19 και όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης , μέχρι και 15 ημέρες πριν την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους, σύμφωνα πάντα με τις διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που θα ισχύουν πριν την ημερομηνία του 8ου Αγώνα.

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 8ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινώνονται στο site & στο Facebook: Σύλλογος Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα. Αυτισμός Ελπίδα ή Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα:

Κοντοδήμου Κορίνα, 6977358635
Κοντοδήμος Κώστας 6994777677, 2310697614

autismelpida@gmail.com | agonasdromouelpidas@gmail.comΟ εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι, και βασικός πυλώνας λειτουργίας, του Συλλόγου μας από την ίδρυση του. Ο αγώνας δεν αποτελεί εξαίρεση. Τουναντίον, η επιτυχία του στηρίζεται άρρηκτα στην συμμετοχή, στην αφοσίωση και στις πολύτιμες υπηρεσίες των εθελοντών. Όποιος-α θέλει και φέτος να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία του αγώνα μας, μπορεί να δηλώσει εθελοντής συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής εθελοντή. (Θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη)

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.