Άνοιξη Πολιτισμού στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου


Ανοίγει η αυλαία των εαρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Το εαρινό τους αποτύπωμα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης φιλοδοξούν να αφήσουν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» (Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Μοναστηρίου– Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο Κορδελιό), όπου ανοίγει η αυλαία μιας σειράς ξεχωριστών θεατρικών και μουσικών παραστάσεων, που θα λάβουν χώρα από τις 8 έως τις 22 Μαΐου.

Στο επίκεντρο των εαρινών εκδηλώσεων, η σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, που μέσα από μουσικά και θεατρικά δρώμενα, αφιερώματα αλλά και μια μοναδική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, ξεδιπλώνουν το μεγαλείο της τέχνης και του πολιτισμού, επιφυλάσσοντας μοναδικές στιγμές στο κοινό.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά παιχνίδια, είδη χειροτεχνίας ή ζωγραφικής για παιδιά.

Πληροφορίες: 2310 771033, Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.
“Η άνοιξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας χτυπά στο εμβληματικό κτίριο πολιτισμού του Δήμου μας το Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» σε μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να γεμίσει με χρώματα και αισιοδοξία την καθημερινότητα της πόλης μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, προσκαλώντας όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις που εντάσσονται στο φετινό πρόγραμμα των εαρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

“Ο ανοιξιάτικος κύκλος των δρώμενων πολιτισμού του δήμου μας ανοίγει την αυλαία για την πραγματοποίηση σημαντικών εκδηλώσεων που έχουμε προγραμματίσει και διοργανώνουμε, σε μια σύνθεση δυνάμεων στην οποία η σύγχρονη δημιουργία συναντά την πολιτιστική έκφραση και δίνει διέξοδο για ποιοτικά θεάματα που τόσο έχουμε ανάγκη, ειδικά μετά τα όσα δύσκολα σηματοδότησε η υγειονομική κρίση” επισήμανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Παμπουκίδου.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των εαρινών εκδηλώσεων
  • Κυριακή 8/5/2022 ώρα 20.30μμ : Μουσική & θεατρική παράσταση “Μια βραδιά με τον Ιάκωβο Καμπανέλλη” στο πλαίσιο του “Λογοτεχνικού Έτους Καμπανέλλη” από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σε σκηνοθεσία Ρίτσας Γεωργιάδου και Διεύθυνση ορχήστρας Δημήτρη Μισιρλή.
  • Δευτέρα 9/5/2022 ώρα 21.00μμ: Συναυλία Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για την “Ημέρα της Ευρώπης”, υπό τη Διεύθυνση του Ρωμανού Παπάζογλου
  • Κυριακή 15/5/2022 ώρα 20.30μμ : Θεατρική παράσταση “Γιατί όχι;” με την καλλιτεχνική σύμπραξη των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Ελευθερίου Ν. Κορδελιού – Ευόσμου “Σταυραετός”, Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου Ν. Κορδελιού “Η Αγία Φωτεινή” και Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού, σε σκηνοθεσία Ανθής Δήμου.
  • Κυριακή 22/5/2022 ώρα 20.30μμ : Θεατρική παράσταση “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” των Ρέππα – Παπαθανασίου από τη Θεατρική Ομάδα “Θεατροκάπηλοι” του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηγεωργίου.
Σημειώνεται ότι οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.