Discover Dogs 2022: Η μεγαλύτερη γιορτή για όλους τους σκύλους στη ΔΕΘ HELEXPO


Η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση θα αποτελέσει ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο γεγονός που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας.
Στις 9 και 10 Απριλίου 2022, οι κηδεμόνες και οι φίλοι του σκύλου θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να γνωρίσουν μια τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες και προϊόντα, επιλέγοντας το καλύτερο για τους μικρούς τους φίλους. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από ειδικούς σε θέματα υγείας, διατροφής κι εκπαίδευσης, να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν τη δράση φιλοζωικών σωματείων, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, να παίξουν και να κερδίσουν πολλά δώρα.
Μια βόλτα στους χώρους της Discover Dogs είναι μια βόλτα στον μαγικό κόσμο του σκύλου.

Η Discover Dogs, η μεγάλη γιορτή για όλους τους κηδεμόνες και τους φίλους του σκύλου επιστρέφει στις 9 και 10 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 16 και στον εξωτερικό χώρο (υπαίθριο χώρο) μπροστά από το περίπτερο 16 εντός της ΔΕΘ HELEXPO (είσοδο από την Εγνατία – Πανεπιστήμια). 
 
Μπορείτε να κάνετε Δωρεάν Προεγγραφή στο https://www.discoverdogs.gr/proeggrafeite/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.