Δήμος Παύλου Μελά: ”Προγράμματα Άθλησης για Όλους” και κατάργηση πιστοποιητικών


Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία από τον COVID-19, συνεχίζονται οι εγγραφές στο δημοτικό γυμναστήριο της υπόγειας διάβασης αλλά και σε όλους τους άλλους χώρους άθλησης του Δήμου Παύλου Μελά, εφαρμόζοντας τα νέα πρωτόκολλα που αφορούν τα πιστοποιητικά.


Συγκεκριμένα οι αθλούμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα προγράμματα άθλησης σε όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους του δήμου, ΧΩΡΙΣ την επίδειξη κάποιου πιστοποιητικού ή τεστ για τον κορωνοϊό.

Υποχρεούνται όμως σε κλειστούς χώρους να φορούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή N95) ή διπλή μάσκα (χειρουργική και υφασμάτινη), εξαιρουμένων α) των αθλούμενων που κάνουν αερόβια άσκηση, εφόσον υπάρχει απόσταση τουλάχιστον δύο (2) μέτρων από άλλους αθλούμενους και β) των αθλούμενων που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Σας περιμένουμε να συμμετέχετε καθημερινά:

α) στο γυμναστήριο της υπόγειας διάβασης από τις 08:00πμ έως τις 21:30 και το Σάββατο από τις 08:30πμ έως τις 14:30.

Υπάρχει δυνατότητα άθλησης:
  • στην Αίθουσα των Βαρών, με τη δυνατότητα συμμετοχής έως 12 άτομα / ώρα (ισχύει για τους αθλούμενους άνω των 18 ετών και για τους εφήβους από15 έως 18 ετών –γεννημένοι του 2005 και μεγαλύτεροι –με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα)
  • σε προγράμματα αίθουσας με δυνατότητα συμμετοχής έως 10 άτομα / τμήμα.
Οι συμμετοχή των πολιτών στην αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

β) σε όλους τους άλλους χώρους άθλησης του δήμου σύμφωνα με τα τρέχοντα προγράμματα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Κατά τα άλλα θα ισχύουν τα οριζόμενα στα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. όπως αυτά τροποποιούνται. Ειδικότερα με την έναρξη λειτουργίας του γυμναστηρίου ακολουθήθηκαν πιστά οι οδηγίες που δόθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βάσει του ΦΕΚ 2137 /Τεύχος Β΄/30–04-2022: Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη την Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 και ώρα 06:00 ή όπως αυτά τροποποιηθούν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 643635,
•Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος
•Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, συμβολή των οδών Λαγκαδά & Καλαβρύτων

Κατεβάστε το ΦΕΚ
Κατεβάστε τις ΟΔΗΓΙΕΣ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.