Έρχεται το 1ο Thessaloniki Buskers Festival Park Edition


Το Thessaloniki Buskers Festival Park Edition, το νέο σημείο συνάντησης για πλανόδιους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έρχεται από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου στη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, στο Κήπο των εποχών, για τρεις από τις πιο καλοκαιρινές βραδιές τέχνης στην πόλη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καλοκαιριού!

Στο πρότυπο μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων, όπως της Βαρκελώνης, του Εδιμβούργου και της Νέας Υόρκης, street artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό έρχονται στη Νέα παραλία για να παρασύρουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης σε μια μοναδική πολυσυλλεκτική εμπειρία, η οποία θα κορυφωθεί στις 21 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Μουσική, θέατρο, χορός αλλά και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, μαριονέτες, θέατρο σκιών, παντομίμα, stand up comedy, σύγχρονο τσίρκο, ταχυδακτυλουργικές επιδείξεις και επιδείξεις δεξιοτεχνίας, θα αποτελέσουν το μέσο αφήγησης των πιο όμορφων καλοκαιρινών ιστοριών, στην καρδιά της πόλης.

Η παραλία της Θεσσαλονίκης, εξωστρεφής όσο ποτέ, γίνεται πόλος έλξης καλλιτεχνών του δρόμου οι οποίοι μοιράζονται την αγάπη τους για τις τέχνες, μετατρέποντας το παραλιακό μέτωπο της πόλης σε έναν πολιτιστικό χάρτη μέσα στον οποίο θα στηθεί η πιο μεγάλη γιορτή των παραστατικών τεχνών.

Ακολουθώντας μια “πολιτιστική διαδρομή”, οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν τα διάφορα σημεία-stages του χάρτη, στο καθένα από τα οποία θα τους περιμένει κάθε μέρα και ώρα κάτι διαφορετικό…!

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα και θα περιλαμβάνει τις πιο όμορφες ιστορίες για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των παραστατικών τεχνών στο δρόμο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Thessaloniki Buskers Festival
19 - 21 Ιουνίου 2022
Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, Πάρκο εποχών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το 1ο Thessaloniki Buskers Festival *Park Edition καλεί καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών να πάρουν μέρος στην πιο μεγάλη γιορτή, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους στις 19, 20 και 21 Ιουνίου στον Κήπο των Εποχών, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης!

Αν εκφράζεσαι καλύτερα μέσα από το θέατρο, τη μουσική, τον χορό, το κουκλοθέατρο, τις μαριονέτες, το θέατρο σκιών, την παντομίμα, τη δραματοποιημένη αφήγηση, τον μοντέρνο χορό, το σύγχρονο τσίρκο, τις ταχυδακτυλουργικές επιδείξεις, ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παραστατικών τεχνών, στείλε  ένα σύντομο δείγμα της δουλειάς σου και βρες τη θέση σου ένα από τα spots του φεστιβάλ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινώνησε  στο: buskersfestivalgr@gmail.com

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.