«Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές» στον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου


Από Τρίτη 7/6/2022 οι εγγραφές συμμετοχής

Ένα καλοκαίρι γεμάτο από αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδι και ανέμελες στιγμές επιφυλάσσει για τους μικρούς δημότες, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, διοργανώνοντας για ακόμη μια χρονιά σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΚΕ, το αγαπημένο πρόγραμμα «Καλοκαιρινές Αθλοπαιδιές», το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα 20 Ιουνίου.

Στοχεύοντας να αποτελέσει δημιουργικό καταφύγιο και να ενισχύσει την αγάπη των παιδιών για τον αθλητισμό, το πρόγραμμα που συνιστά έναν από τους δημοφιλέστερους αθλητικούς θεσμούς του Δήμου και υλοποιείται από το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού, εστιάζει στην εκμάθηση βασικών κανόνων αθλοπαιδιών, στη βελτίωση της τεχνικής αλλά και της φυσικής κατάστασης, ενώ βασικός άξονας των δράσεων αποτελεί η αναβίωση παλιότερων ψυχαγωγικών παιχνιδιών, τα οποία στο επίκεντρο τους έχουν την κοινωνικοποίηση την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας στα παιδιά.

Οι καλοκαιρινές αθλοπαιδιές απευθύνονται σε παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από το Νηπιαγωγείο έως και παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από τη Γ' Γυμνασίου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 20 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου σε 2 χώρους:
- ΔΑΚ Ευόσμου “Βούλα Πατουλίδου”, Γοργοποτάμου & Εθνικής Αντιστάσεως (Δ.Ε. Ευόσμου) και
- Γυμναστήριο Ζησίδη, Παπάγου 40 (Δ.Ε. Κορδελιού).
 
Απαραίτητες προϋποθέσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα:
• Προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης.
Η διεξαγωγή του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής 

Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. που αφορούν στην ασφαλή άσκηση, προς αποτροπή και περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
• Έναρξη εγγραφών: Τρίτη 7 Ιουνίου
Οι εγγραφές γίνονται κατόπιν ραντεβού, για τον προγραμματισμό του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:
https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos/rantevou_eggrafis
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310705442, 2310700082 και 2310574155 (Καθημερινά 08:00 - 20:00)

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.