Το δικαστικό θρίλερ «Yπόθεση Κολλίνι» στο Θερινό Σινεμά Τζένη Καρέζη με δωρεάν είσοδο


Συνεχίζονται οι προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Τζένη Καρέζη του Δήμου Παύλου Μελά με το πληθωρικό γερμανικό δικαστικό θρίλερ «Yπόθεση Κολλίνι» του Μάρκο Κροϊζπάιντνερ, που βασίζεται στο ομότιτλο best seller του πρώην εισαγγελέα Φέρντιναντ φον Σίραχ, δισέγγονου του επίσημου φωτογράφου του Χίτλερ.
 
Μια καθηλωτική ταινία γεμάτη ανατροπές που εγείρει ζητήματα ιστορικής μνήμης και ηθικής διάστασης της δικαιοσύνης.

Ημέρες προβολών: Πέμπτη 21.7 – Τετάρτη 27.7
Ώρα προβολής: 9.15 μ.μ.
https://pavlosmelas.gr/collini_july2022/

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

Yπόθεση Κολλίνι
The Collini Case
Έτος: 2019 | Γερμανική | ∆ιάρκεια: 123΄ | Κ-12
Σκηνοθεσία: Μάρκο Κροϊζπάιντνερ
Ηθοποιοί: Φράνκο Νέρο, Ελίας Μ'Μπάρεκ, Αλεξάντρα Μαρία Λάρα, Χάινερ Λάουτερμπαχ

Ο Κάσπερ Λάινεν είναι ένας νεαρός δικηγόρος, Γερμανός τουρκικής καταγωγής. Η τύχη μοιάζει να του χαμογελά, όταν του ανατίθεται η υπεράσπιση του Φαμπρίτσιο Κολίνι, ηλικιωμένου Ιταλού εργάτη στη Γερμανία, ο οποίος δολοφονεί εν ψυχρώ τον ευυπόληπτο Χανς Μέγιερ, φαινομενικά χωρίς κανένα κίνητρο. Έχοντας ο ίδιος μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Μέγιερ (ήταν ευεργέτης του) και διατηρώντας φιλικές σχέσεις με τη οικογένεια του θύματος, ο Κάσπερ, αδύναμος ∆αβίδ απέναντι στους Γολιάθ του ποινικού δικαίου, αποφασίζει να διερευνήσει την υπόθεση και να φτάσει στα πραγματικά αίτια της δολοφονίας.

Οι σινεφίλ της Θεσσαλονίκης έχουν τη δυνατότητα αυτό το καλοκαίρι να απολαύσουν στο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά 10 ταινίες και 70 συνολικά προβολές, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο, μέχρι και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καλεί τους κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά και τους επισκέπτες να απολαύσουν μαγικές κινηματογραφικές βραδιές με επιτυχίες της 7ης τέχνης, υπενθυμίζοντας ότι και για τη φετινή περίοδο, η είσοδος είναι δωρεάν για όλες τις προβολές, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.