Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στο Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων το Σάββατο 27.8


Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 ανηφορίζουμε στους μοναδικούς Βυζαντινούς Νερόμυλους Πολίχνης, τοπόσημο του Δήμου Παύλου Μελά και σημείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης, για μια μοναδική μουσική εμπειρία με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

Με το διήμερο Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων (26-27.8) και καλλιτέχνες που τιμούν τη μουσική, ξεκινά ο Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός, η μεγάλη γιορτή που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, στο τέλος κάθε καλοκαιριού, δίνοντας ζωή στη γειτονιά, ομορφιά στην πόλη και επιβεβαιώνοντας ότι ο Πολιτισμός δεν έπαψε ποτέ να είναι… είδος πρώτης ανάγκης.

Ώρα έναρξης: 20.30.
Η είσοδος είναι ελεύθερη


Η δημοφιλής Ελληνίδα υψίφωνος Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από ένα εξαίρετο μουσικό σύνολο θα μας χαρίσει μια μουσική βραδιά με τίτλο «Τραγουδώντας τους Έλληνες» και επιλεγμένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων Συνθετών, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων κορυφαίων της ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Τραγούδια που όλοι αγαπάμε και που είναι βαθιά συνδεδεμένα με την ιστορία και την καρδιά μας. Τραγούδια που αποτυπώνουν την ελληνική ψυχή σε όλες τις εκφάνσεις της, τους καημούς, τις αγάπες, τους έρωτες και τις προσδοκίες μας, σε ένα μοναδικό κονσέρτο που αγγίζει και αφορά όλους!

Πρόσβαση στους Βυζαντινούς Νερόμυλους Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά

Η πρόσβαση στους Βυζαντινούς Νερόμυλους Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά γίνεται με το αστικό λεωφορείο Νο 1, από τα ΚΤΕΛ με τερματικό σταθμό το Σκλαβενίτη Ευκαρπίας.

Η συγκεκριμένη γραμμή διέρχεται από τις κεντρικές στάσεις της Πολίχνης και της Σταυρούπολης (πληροφορίες www.oasth.gr ). Επίσης με τα λεωφορεία Νο 28, 29.

Οδικώς, η πρόσβαση γίνεται από την περιφερειακή οδό μέσω της εξόδου για το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Δήμου

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.