Mουσικοχορευτική εκδήλωση - αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη και λαϊκό - παραδοσιακό γλέντι


Με στόχο την πνευματική, την πολιτιστική και την κοινωνική ανάπτυξη του Δήμου μας με την παράλληλη ψυχική ανάταση, την συνάντηση και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ κατοίκων, μετά από δύο χρόνια λόγω πανδημίας, ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας οργανώνει και προσκαλεί όλους τους κατοίκους - δημότες – και μη, στην μουσικοχορευτική εκδήλωση- αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα Μουσικοσυνθέτη στον Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του.

Το λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στον αύλειο χώρο του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Ευόσμου.
 
Για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα μιλήσει ο Ποιητής και κριτικός ποίησης Δήμος Χλωπτσιούδης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:
Η Χορωδία του Συλλόγου "Φιλομήλα" Μ. & Κ. Ευόσμου με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Μαέστρος -Ακορντεόν Άννα Μαρία Κότσιφα στο πιάνο ο Σάββας Παυλίδης
Η Ριζίτικη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας τραγουδά στην μνήμη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Χοράρχης ο Λουκάς Αντώνιος

Θα ακολουθήσει ΣΥΝΑΥΛΙΑ από 7 μελή ορχήστρα αφιερωμένη στον 1 χρόνο από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη και Λαϊκό Παραδοσιακό γλέντι για τους παρευρισκόμενους . 

Χορεύουν το Λαϊκό και το Κρητικό τμήμα του Συλλόγου .

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.