Πρόγραμμα συναυλιών ΔΕΘ 2022


Η 86η ΔΕΘ ξεκινάει και πάλι με ρυθμούς και μελωδίες, προσφέροντας στους επισκέπτες της νότες κεφιού και διασκέδασης.

Κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού από όλα τα είδη (λαϊκό, έντεχνο, μοντέρνο), παρασύρουν τα βράδια κι αυτού του Σεπτέμβρη τη «διάθεσή» μας σε μουσικά ταξίδια.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, οπότε και η Πάολα θα αναλάβει να κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις εκθεσιακές συναυλίες. Μια ημέρα μετά, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρει ο Βασίλης Λέκκας, ενώ την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου οι φαν του Γιώργου Μαζωνάκη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στους χώρους της ΔΕΘ.

Το διήμερο που θα ακολουθήσει, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ στο μουσικό κομμάτι, την πρώτη ημέρα, οι αδερφοί Τσαχουρίδη θα παρουσιάσουν ειδικό αφιέρωμα στον Πόντο και τη Μικρά Ασία και την επομένη, στις 15/9, θα λάβουν τη σκυτάλη ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα.

Η Παρασκευή 16/9 θα είναι αφιερωμένη στο νεανικό κοινό, καθώς στη σκηνή θα ανέβουν οι King, η Demy και ο Δήμος Αναστασιάδης, το Σάββατο 17/9 θα ακολουθήσει ο επίσης αγαπημένος της νεολαίας, Γιώργος Σαμπάνης.

Την Κυριακή 18/9, το φινάλε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό με το ξεκίνημα, καθώς οι μουσικές βραδιές θα ολοκληρωθούν με Βασίλη Καρρά και Κατερίνα Λιόλιου!

Τις συναυλίες παρουσιάζει ο Τάσος Ριζόπουλος.

11-18 Σεπτεμβρίου, στις 21.30΄, στο τόξο της ΧΑΝΘ, με το εισιτήριο της 86ης ΔΕΘ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.