Έναρξη νέων, δωρεάν τμημάτων ενηλίκων ΚΔΒΜ Δήμου Παύλου Μελά


Έναρξη πέντε νέων, δωρεάν τμημάτων ενηλίκων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) από το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παύλου ΜελάΣτο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Παύλου Μελά, μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:
  1. Βασικά Ισπανικά
  2. Ιταλικά για τον τουρισμό
  3. Αρωματικά Φαρμακευτικά Φυτά
  4. Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο
  5. Πλέξιμο Χειρός - Μηχανής
https://pavlosmelas.gr/neamathimata_kdvm_2022/
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο τμήμα της επιλογής τους.
  • Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.
  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στο Email: miliou@pavlosmelas.gr
Τα πρώτα δύο προγράμματα θα υλοποιηθούν μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση) και τα τρία τελευταία με την δια ζώσης παρακολούθηση.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση και η αποστολή σχετικής αίτησης.

Μαζί με την αίτηση αποστέλλετε αντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου, τα οποία θα καταστρέφονται μόλις γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Παύλου Μελά, στην κυρία Αναστασία Μήλιου, στα τηλ.: 2313 302808 και 2310 643489

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.