29η Έκθεση: "Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση: Τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας"


Η μεγαλύτερη γιορτή γεύσεων, παράδοσης, μουσικής και πολιτισμού επιστρέφει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης για να την πλημμυρίσει με αρώματα από εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα!

Η 29η Έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 9:30 το βράδυ.

H Έκθεση “Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση: Τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας” ενσαρκώνει έναν εναλλακτικό τρόπο διάθεσης και προώθησης των τοπικών προϊόντων και αποτελεί έναν χώρο συνάντησης μικρών παραγωγών και επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, με ξεχωριστά παραδοσιακά προϊόντα.
Γευτείτε, κεραστείτε, συνομιλήστε απευθείας με τους παραγωγούς, ενημερωθείτε για τα ωφέλιμα συστατικά και προμηθευτείτε απευθείας τα προϊόντα σας.

Γνωρίστε εμπόρους, παραγωγούς και πιθανούς συνεργάτες για την επιχείρηση σας και στηρίξτε έμπρακτα την ελληνική δράση και επιχειρηματικότητα.
Παράλληλα με την λειτουργία των εκθεσιακών περιπτέρων, η έκθεση αποτελεί ένα ζωντανό πολιτισμικό ταξίδι, με πλούσιες καθημερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, ανοικτές προς όλους.

Δεκάδες μουσικοχορευτικοί σύλλογοι και πολιτιστικά σωματεία από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πάνω από 70 χορευτικά και 1400 χορευτές καθημερινά από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 9:30 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 το πρωί έως το βράδυ στις 9:30 θα παρουσιάσουν την δράση τους και θα δημιουργήσουν εορταστικό κλίμα και χαρούμενη διάθεση στο κέντρο της πόλης.
  • Θεσσαλονίκη: Υπαίθριος χώρος ΔΕΘ - Τόξο ΧΑΝΘ
  • Τo ωράριο λειτουργίας για όλες τις ημέρες θα είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 9:30 το βράδυ.
  • Η είσοδος στην Έκθεση και στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη προς όλους.
  • Δωρεάν πάρκινγκ παρέχεται σε όλα τα οχήματα, εντός των χώρων της ΔΕΘ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.