Διήμερες ανοιχτές εκδηλώσεις για παιδιά με βιωματικά παιχνίδια και κοινωνικά μηνύματα στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου


Περιπετειώδεις αναζητήσεις, βιωματικά παιχνίδια και ανεπανάληπτες εμπειρίες και συγκινήσεις υπόσχεται να προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών το "Jungle Day", η μεγάλη ανοιχτή διαδραστική εκδήλωση που διοργανώνουν το 9ο Σύστημα Προσκόπων Ευόσμου και το 16ο Σύστημα Προσκόπων Πεύκων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου από τις 10πμ έως τις 2μμ στην πλατεία Ευόσμου.

Στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής συμμετοχής και ενεργοποίησης, στόχος της διοργάνωσης είναι να φέρει κοντά τα παιδιά με τις αξίες του σεβασμού στο φυσικό περιβάλλον, με την ανακύκλωση και την οικολογία, σε μια δράση γεμάτη παιχνίδια, πλούσιες δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις. Η συμμετοχή των παιδιών είναι ελεύθερη.


Oι εκδηλώσεις των Προσκόπων Ευόσμου και Πεύκων κορυφώνονται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όπου από τις 10πμ έως τις 4μμ θα πραγματοποιηθεί το "Urban street Safari" σε 3 κεντρικές περιοχές του δήμου, με ένα ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγικών παιχνιδιών, με έμφαση την ανακύκλωση και την οικολογία και σε αυτές θα συμμετάσχουν αποκλειστικά πρόσκοποι ηλικίας 12 με 15 ετών από όλη τη Θεσσαλονίκη.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Ευόσμου, στο Πάρκο Προσκόπων, ενώ εν αναμονή της επιδείνωσης του καιρού η δράση που είχε προγραμματιστεί στο θεατράκι Περικλέους μεταφέρεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.