Ημερίδα για την ανακύκλωση στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης


Υπο την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, η «οικολογική» δεξαμενή σκέψης, «Rethink» διοργανώνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, στις 10.00 π.μ την πρώτη ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Η διαχείριση των αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών στη Δυτική Θεσσαλονίκη: Παρόν και μέλλον». Η συγκεκριμένη δράση θα λάβει χώρα στη θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα με τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες και τα απόβλητα στη Δυτική Θεσσαλονίκη; Tι απαιτείται για την ορθή διαχείριση τους; Πώς εξελίσσεται ο σχεδιασμός διαχείρισης των αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών; Στα ερωτήματα αυτά θα κληθούν να απαντήσουν οι ομιλητές της εκδήλωσης.

Για το νέο αυτό ρεύμα ανακύκλωσης που αφορά τη χωριστή συλλογή των οργανικών αποβλήτων θα μιλήσει εκτενώς ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης.

Η «Rethink» με την πρώτη αυτή ενημερωτική εκδήλωση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα της ανακύκλωση αλλά και την υιοθέτηση των αρχών της κυκλικής οικονομίας.

Ώρα προσέλευσης 09. 30
Έναρξη ημερίδας 10.00 10. 45

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.