Χριστούγεννα στον Δήμο Παύλου Μελά με ζωντανή «Μαγεμένη Αυλή» και διαδικτυακή «Μαγεμένη Πύλη»


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά καλεί μικρούς και μεγάλους να επισκέπτονται καθημερινά το ψηφιακό χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένη Πύλη» στη διεύθυνση https://magemeni-pili.gr/ και από την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 έως την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 να ζήσουν μοναδικές γιορτινές στιγμές στη «Μαγεμένη Αυλή», που ανοίγει τις πόρτες της στην παραμυθένια χριστουγεννιάτικη αυλή του Δημοτικού Βρεφονηπιακού σταθμού «Ουράνιο Τόξο», επί της οδού Καραολή και Δημητρίου στη Σταυρούπολη, απέναντι από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης, το Δημοτικό Κτίριο «Τάσος Αναστασιάδης» και πολύ κοντά στο Δημαρχείο Παύλου Μελά.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου σας προσκαλούν στην Εκδήλωση Φωτισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, τις ώρες 17.00 έως 20.00, με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας (20.12)
  • 17.00-18.00: Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών «Ουράνιο Τόξο», «Λιλιπούτειοι» και «Αστεράκια» θα μας παρουσιάσουν κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα.
  • 18.00-18.30: Η Ομάδα Κρουστών Turukutu του Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής την Μαρία Μελίδου θα μας ξεσηκώσουν με τον ξέφρενο ρυθμό τους.
  • 18.30-19.00: Η Πέλα Νικολαΐδου τραγουδά Ποντιακά κάλαντα.
  • 19.00: Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της «Μαγεμένης Αυλής» από τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη.
  • 19.00-19.15: O Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» τραγουδά ποντιακά κάλαντα και χορεύει με το εφηβικό και παιδικό τμήμα του.
  • 19.15-19.30: Η χορωδία ενηλίκων «Μακεδονία» θα μας ψυχαγωγήσει με ένα μοναδικό πρόγραμμα.
  • 19.30-20.00: Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Ν. Ευκαρπίας Ουσάκ θα παρουσιάσει παραδοσιακούς μικρασιάτικους χορούς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ξυλοπόδαροι θα περιφέρονται στον χώρο, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να ξεναγηθούν στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του στην τεράστια πολυθρόνα, να στείλουν γράμμα στον σοφό γέροντα από το ταχυδρομείο, να περπατήσουν μέσα στο λευκό δάσος και να επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο τραίνο.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με την υποστήριξη του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά, Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη και της κοινωνικής δομής «Παιδική Ομπρέλα».Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.