Θεατρική Παράσταση "La Casa De Los Diamantes" (Tο Σπίτι των Διαμαντιών)


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου παρουσιάζει την Θεατρική Παράσταση "La Casa De Los Diamantes" (Tο Σπίτι των Διαμαντιών) του Miguel Mihura από τις ερασιτεχνικές θεατρικές παραγωγές Χειροκρότημα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
(Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό (είσοδος από οδό Μοναστηρίου)

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικές πάνες και απορρυπαντικά υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου είναι υποέργο της Πράξης “Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου” , με Κωδικό ΟΠΣ5001411, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020” .

Κύριος στόχος της δομής αποτελεί η εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ευαισθητοποίηση ατόμων-ομάδων πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων. 

Η λειτουργία του αποσκοπεί ειδικότερα στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών – κοινωνικά και οικονομικά – ατόμων και οικογενειών, με τη δωρεάν παροχή προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικές πάνες και απορρυπαντικά, σε τουλάχιστον 100 οικογένειες σε μηνιαία βάση, που προέρχονται κυρίως από χορηγίες πολιτών και επιχειρήσεων.

La Casa de los Diamantes 

Το La Casa de los Diamantes είναι μια ατμοσφαιρική περιπέτεια που θέλει να μας αποδείξει στην πράξη ότι «Υπάρχουν ερωτήσεις που δύσκολα μπορούν να απαντηθούν».

Βασίζεται στο θεατρικό έργο Melocotón en Αlmíbar (Ροδάκινο Κομπόστα) του Ισπανού συγγραφέα Miguel Mihura.
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Σ’ ένα μικρό διαμέρισμα της Μαδρίτης, ένα καυτό καλοκαιριάτικο μεσημέρι Αυγούστου, συναντιέται μια αταίριαστη παρέα. Μια επίδοξη χορεύτρια σε καμπαρέ, ένας γριπιασμένος- υποχόνδριος λάτρης των όπλων, μία σκληρή «γυναίκα αράχνη», ένας ερωτευμένος γλυκούλης νεαρός, μια αδιάκριτη σπιτονοικοκυρά, ο μαφιόζος « Δούκας» και μία απίστευτα παρατηρητική νεαρή καλόγρια. 

Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί μεταξύ τους, τι τους συνδέει με την γλάστρα στο μπαλκόνι και πόσο εξαρτώνται από τo σίριαλ «La casa de Papel»;

Οι συντελεστές της παράστασης είναι:

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

ΦΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ
ΖΑΧΑΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ
ΤΣΙΠΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ – ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ
ΤΣΟΥΡΒΑΚΑ (ROBERTS) ΒΙΒΙΑΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΚΗΝΗΣ
ΘΑΛΕΙΑ ΣΟΥΡΗ

ΗΧΟΣ – ΦΩΤΑ
ΒΕΛΩΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΙΝΤΕΟ
ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.