Διαδικτυακή ημερίδα: «Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν»


Το ΚΕΠ Υγείας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την ημερίδα με θέμα: «Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στο πλαίσιο της νέας Καμπάνιας Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη καθώς και έναντι της πανδημίας covid-19, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΘΕΜΑ: Οι Επιδημίες του Χειμώνα - Οι Πολίτες ρωτούν Οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν
Ημέρα διεξαγωγής: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023
Ώρα διεξαγωγής: 18:00 - 19:30

Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link):
https://us06web.zoom.us/.../reg.../WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg
Η live μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στην σελίδα της κεντρικής δομής των ΚΕΠ Υγείας. https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias
Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.