Ανοίγουν στις 13 Φεβρουαρίου οι εγγραφές στον 11ο Χορτιάτης Trail Run


Ανοίγουν στις 13 Φεβρουαρίου το πρωί στις 08:00 ,οι εγγραφές για τον 11ο “Χορτιάτης Trail Run” 22Km και τον 2ος Kissos Trail Run 6km ,που θα πραγματοποιηθούν στις 02/04/2023 στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

Ο μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 και ο μικρός στις 10:10 περίπου το πρωί.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός και των δυο αγώνων θα γίνει μπροστά απο το ΚΑΠΗ του Χορτιάτη ακριβώς μετά την Κοινότητα.

Οι εγγραφές θα κλείσουν το βράδυ της Παρασκευής 24/03/2023 στις 22.00 το βράδυ,Το όριο συμμετοχών ορίστηκε φέτος στις 300 θέσεις για τον μεγάλο αγώνα και στις 150 θέσεις για τον μικρό αγώνα.

Οι αθλητές που θα ολοκληρώσουν την πληρωμή τους μέχρι τις 22/03 θα έχουν το Ονοματεπώνυμο τους στο Bib Number.

Η συμμετοχή στον 2ος Kissos Trail Run 6km είναι δωρεάν, παρακαλούνται να υποβάλλουν συμμετοχή οι αθλητές που είναι βέβαιοι για την συμμετοχή τους,για όποιο λόγο δεν μπορέσουν να έρθουν να ενημερώσουν έγκαιρα την Διοργάνωση σχετικά ώστε να μην χαθούν οι θέσεις. Οι συμμετέχοντες του μικρού αγώνα 2ος Kissos Trail Run 6km θα παραλάβουν μετάλλιο στον τερματισμό τους και μπουκαλάκι νε νερό.
 
Οι αθλητές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα :
https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx...

Το τίμημα συμμετοχής των 13Ε θα καταβάλλεται από τους αθλητές στον λογαριασμό 00260336700100428324 της Τράπεζας Eurobank με IBAN GR2802603360000700100428324 και όνομα δικαιούχου (Καϊάφας Στυλιανός), στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να συμπληρώνετε το Ονοματεπώνυμο του αθλητή ώστε να γίνει η ταυτοποίηση με τις δηλώσεις συμμετοχών.

Με την κατάθεση του αντιτίμου θα καταχωρείται η έγκυρη εγγραφή του αθλητή. Το αντίτιμο συμμετοχής περιλαμβάνει: Ηλεκτρονική χρονομέτρηση,Μετάλλιο, Τροφοδοσία στον αγώνα, Ελαφρύ Γεύμα ,και Γλυκό στον τερματισμό.

Σταθμοί Τροφοδοσίας

Κεντρικός σταθμός τροφοδοσίας, στο 10ο χλμ και 16ο χιλ. με τζέλ,νερό,ισοτονικό,αλμυρά και γλυκά σνάκς, αναψυκτικά, φρέσκα & αποξηραμένα φρούτα.
Επίσης οι αθλητές θα μπορέσουν να εφοδιαστούν με νερό και σνακς στο Καταφύγιο του ΣΕΟ στον Χορτιάτη (19ο χιλ) .

Ο κάθε δρομέας οφείλει να κουβαλάει το προσωπικό του υδροδοχείο, ώστε να το γεμίζει νερό στους σταθμούς στα πλαίσια της μείωσης στη χρήση πλαστικού και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Οι δρομείς δεν θα μπορούν να πάρουν τα μπουκαλάκια μαζί τους και τα ποτήρια που θα υπάρχουν καλό είναι να τα αφήνουν στους σταθμούς αφού χρησιμοποιηθούν, ώστε να συλλεχθούν άμεσα.

Σήμανση αγώνα:
Η σήμανση των διαδρομών θα γίνει με κορδέλα έργου και ταμπέλες με δείκτη κατεύθυνσης ή απαγορευτικά Χ. Σε αρκετά σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν και εθελοντές που θα δείχνουν τη σωστή κατεύθυνση όπως και διασώστες που θα φροντίσουν για την ασφάλεια των αγωνιζόμενων.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά τη λήξη των αγώνων περίπου στις 14:00 θα ακολουθήσουν οι απονομές για τους έγκαιρα τερματίσαντες, γι’ αυτό καλό θα ήταν να παραμείνετε στον χώρο των απονομών μέχρι την ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας.

Σε περίπτωση που η ημερομηνία του αγώνα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ,η Διοργάνωση δεν υποχρεούται να επιστρέψει το αντίτιμο συμμετοχής.

Οι αθλητές που δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής,μπορούν είτε να μεταβιβάσουν την συμμετοχή τους είτε να συμμετέχουν στην επόμενη διοργάνωση δωρεάν,και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να αποστείλουν τα πλήρη στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διοργάνωσης: xortiatis11@gmail.com

Για την διοργάνωση
Ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα
Στυλιανός Καιάφας

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.