«Ο δήμος ψηλά!» - Καθαρά Δευτέρα σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη


Ραντεβού με τους δημότες του δήμου, αλλά και τους Θεσσαλονικείς που επιθυμούν να γιορτάσουν «εκτός των τειχών» την Καθαρά Δευτέρα και να συμμετέχουν σε ένα παραδοσιακό αλλά και ποιοτικό γλέντι, δίνει φέτος ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, διοργανώνοντας τα «Κούλουμα 2023», με τίτλο «Ο δήμος ψηλά!»

Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας γίνονται φέτος ύστερα από τρίτα χρόνια πανδημίας και θα πραγματοποιηθούν και στις 6 ενότητες του δήμου. Με καλεσμένους μικρούς και μεγάλους.

Ξανασμίγουμε, λοιπόν. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 11 το πρωί σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Στον Χορτιάτη στο γυμνάσιο, στο Φίλυρο στην κεντρική πλατεία, στο Πανόραμα στο πάρκο Γαλανού, στην Πυλαία στο Ελαιόρεμα, στην Εξοχή στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο Ασβεστοχώρι στον προαύλιο χώρο των δημοτικών σχολείων. 

Με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και των τοπικών φορέων της περιοχής, με φασολάδα, λαγάνα, παραδοσιακό χαλβά και κρασί σε όλους τους επισκέπτες, καθώς και χαρταετούς για μικρούς και μεγάλους! 

«Γιορτάζουμε ξανά το καρναβάλι και υποδεχόμαστε όλους τους συμπολίτες μας. Διατηρούμε την παράδοση, την οποία τιμούμε πάντοτε, παραμένουμε αισιόδοξοι για καλύτερες ημέρες. 
Στηρίζουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Και ξανασυναντιόμαστε», σημειώνει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Πυλαίας–Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.