Δύο μουσικές συναυλίες - Αφιερωμένες στη Μάνα - με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων σε Χορτιάτη και Πανόραμα


Δύο μουσικές βραδιές αφιερωμένες στη Μητέρα διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με αφορμή τη γιορτή της Υπαπαντής σε συνεργασία με τον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Χορτιάτη.

Στις συναυλίες, που θα πραγματοποιηθούν στον Χορτιάτη και το Πανόραμα, θα τραγουδήσει ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. 

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Ιωάννης Μανωλεδάκης» στο παλιό κοινοτικό κατάστημα του Χορτιάτη στις 8 το βράδυ και η δεύτερη την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο Σταύρος Κουγιουμτζής του δημαρχείου Πανοράματος στις 8 το βράδυ.

Η είσοδος στις συναυλίες, που συνδιοργανώνονται με τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Χορτιάτη, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων

Ο Γεώργιος Δραμουντάνης, γνωστός ως Λουδοβίκος των Ανωγείων, γεννήθηκε στα Ανώγεια της Κρήτης το 1951. Είναι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, συγγραφέας και ζωγράφος. Σπούδασε οικονομικά και το 1979 γνωρίστηκε με τον Μάνο Χατζηδάκι, ο οποίος και τον ανέδειξε.

Έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση των Υακινθείων, των πολιτιστικών δρώμενων που γίνονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Ιουλίου στα Ανώγεια. Ως ζωγράφος έχει παρουσιάσει έργα του σε προσωπικές εκθέσεις στην Αθήνα και την Κρήτη, ενώ ως τραγουδοποιός έχει λάβει θετικές κριτικές για το ιδιαίτερο ύφος του.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.