Πρόγραμμα «ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου


Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς και σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. υλοποιεί και φέτος τι πιο αγαπημένο θερινό πρόγραμμα όλων των παιδιών "Εκμάθηση Κολύμβησης" δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 7 έως 13 ετών να ζήσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες και όμορφες στιγμές δημιουργικής απασχόλησης μέσα από τη σωματική άσκηση, την επαφή με τη θάλασσα, το παιχνίδι και πλήθος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.
 
Το πρόγραμμα - περιλαμβάνει εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες και θα υλοποιηθεί σε εβδομαδιαία βάση (από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9.00΄ - 13:00΄) σε 4 περιόδους.
 
Συγκεκριμένα:
A΄ Περίοδος : 3 - 7 Ιουλίου
Β΄ Περίοδος : 10 -14 Ιουλίου
Γ΄ Περίοδος: 17 - 21 Ιουλίου
Δ΄ Περίοδος: 24 - 28 Ιουλίου
 
Το πρόγραμμα "Εκμάθηση Κολύμβησης" απευθύνεται σε παιδιά από 7 έως 13 ετών (μαθητές Β΄ Δημοτικού έως Α΄ Γυμνασίου).

Εστιάζοντας στους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς των παιδιών και ασφάλειας στο νερό, την εκμάθηση βασικών στυλ κολύμβησης, σε παιδαγωγικά παιχνίδια, στην ενημέρωση για τη συμπεριφορά μας προς το περιβάλλον και σε ψυχαγωγικές δράσεις, το πρόγραμμα υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές, προάγοντας την επαφή των παιδιών με το υγρό στοιχείο και την αγάπη τους για την κολύμβηση.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Οι εγγραφές ξεκινούν την Τρίτη 27 Ιουνίου

Οι εγγραφές γίνονται κατόπιν ραντεβού, για τον προγραμματισμό του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:
https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos/rantevou_eggrafis

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310705442, 2310700082 και 2310574155 (Καθημερινά 08:00 - 20:00)

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.