Η θεατρική παράσταση «Σσσς… Μίλα!» στο δημαρχείο Πανοράματος


Πρώτη παράσταση για τη θεατρική ομάδα του συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών  
Η θεατρική παράσταση «Σσσς… Μίλα!» την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο δημαρχείο Πανοράματος

Πως συνδέονται ο Προμηθέας, οι γυναίκες του Ιράν, ένα ταξίδι στο διάστημα, οι σύγχρονοι πρόσφυγες και ένας ελέφαντας με τα ατομικά και συλλογικά σύνορα;

Όλα αυτά, αλλά και άλλα πολλά συμπεριλαμβάνονται στη θεατρική παράσταση με τίτλο «Σσσς…Μίλα!», που ανεβάζει την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 9μμ στο αμφιθεατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του δημαρχείου Πανοράματος η θεατρική ομάδα του Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών «Το Θέατρο της Πόλης» στο πλαίσιο του φετινού καλλιτεχνικού Ιούνη.
 
Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση που παρουσιάζει μία σύνθεση κειμένων (κάποια από αυτά είναι γραμμένα από τα μέλη της ομάδας) με θέμα την απόδραση του μυαλού και της ψυχής, τα δεσμά, την ελευθερία και τα όριά τους. Μια σπονδυλωτή ιστορία που τροφοδοτεί τη σκέψη για τα μεγάλα, αλλά και τα καθημερινά που απασχολούν τον άνθρωπο.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Μαίρης Ανδρέου, η επιμέλεια της κίνησης από τον Τάσο Παπαδόπουλο, ενώ ως μουσικοί επί σκηνής εμφανίζονται οι Ηρώ Ευθυμίου (πλήκτρα) και Σοφία Κεραμάρη (βιολί). Τα τραγούδια που ακούγονται στην παράσταση υπογράφει ο Κώστας Τζενανίδης (στίχο και μουσική) και την ενορχήστρωση ο Δημήτρης Καρατζάς.

Η θεατρική ομάδα «Το Θέατρο της Πόλης» του Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών συστάθηκε τον Οκτώβριο 2022. Το «Σσσς…Μίλα!» είναι η πρώτη παράσταση της ομάδας στην οποία συμμετέχουν οι Μάρθα Αβραμίδου, Βασίλης Δαγδιλέλης, Τζένη Καλαμπαλίκη, Σόνια Λαζαρίδου, Αντιγόνη Μιξαφέντη, Μαρία Παγιάντζα, Κλειώ Σιδηροπούλου, Όλγα Τελίδου, Κώστας Τζενανίδης, Σμαρώ Τζενανίδου.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.