Πάρτι νεολαίας και συναυλία με τον Δήμο Αναστασιάδη στην αγορά του Ωραιοκάστρου


Με πάρτι νεολαίας και συναυλία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Δήμο Αναστασιάδη συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου. 

➡ Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023, στην αγορά του Ωραιοκάστρου (συμβολή Λεωφόρου Δημοκρατίας με οδό Β. Γεωργίου), με σκοπό να ενισχυθεί η κίνηση στα καταστήματα. Το πάρτι νεολαίας θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα με τη στήριξη και τη συμμετοχή μελών του υπό σύσταση Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου. Ο Dj Mkay θα ξεσηκώσει με την μουσική του τις νέες και τους νέους. 

➡ Τη «μουσική σκυτάλη» θα πάρει στις 9 το βράδυ ο Δήμος Αναστασιάδης, ο χαρισματικός καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την ερμηνεία, την ενέργεια και το πάθος του, θα ταξιδέψει το κοινό σε ένα διαφορετικό καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το αστείρευτο ταλέντο του φωνητικά, αλλά και μέσα από την σκηνική του παρουσία. 

➡ Στη σκηνή θα εμφανιστεί και η «εκρηκτική» Nafsica, η οποία θα συνοδεύσει τον Δήμο Αναστασιάδη με την δική της δροσερή και δυναμική παρουσία και, παράλληλα, θα προετοιμάσει την ατμόσφαιρα για μια εκπληκτική συναυλία.  

☑ Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.