ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ: DISCO PARTY ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν και φέτος την επιτυχημένη συναυλία «Γιορτή της Πανσελήνου» του Ιουνίου, η οποία διοργανώνεται από το 2017.

Το φετινό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στις κορυφαίες επιτυχίες της ντίσκο μουσικής με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την εμφάνιση της μουσικής αυτής που καθιέρωσε τις ντισκοτέκ σε όλο τον πλανήτη. Τα τραγούδια θα προβληθούν σε μεγάλη οθόνη από τα πρωτότυπα βίντεο κλιπ που θα παρουσιάσει από το προσωπικό του αρχείο ο Λευτέρης Κογκαλίδης. Δίπλα στην θάλασσα η χορευτική μουσική και ο χορός θα πρωταγωνιστεί όλο το βράδυ στο τεράστιο πάρτι. Τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο κλιπ δεν είχαν προβληθεί τότε από την ελληνική τηλεόραση.

Ο κατάλογος των 20 κορυφαίων τραγουδιών βασίζεται στο περιοδικό Billboard και στο μοναδικό βιβλίο Hot Dance/Disco που περιλαμβάνει τις περισσότερες από 8000 μεγάλες επιτυχίες της ντίσκο από το 1974-2003.
Η είσοδος αρχίζει στις 6μμ όπου οι 300 πρώτοι θα βρουν ισάριθμες καρέκλες να τους περιμένουν. Στα προηγούμενα πάρτι η προσέλευση ξεπέρασε τις 5000


Από 8-9 μμ θα υπάρχει ζωντανό πρόγραμμα με ζευγάρια σχολής χορού που θα αποδίδουν χορευτικά τις επιτυχίες και με ταλαντούχες τραγουδίστριες. Το δεύτερο μέρος αρχίζει στις 9μμ με την προβολή των βίντεο κλιπ που θα κρατήσει περίπου έως τις 10.30 μμ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.