"15ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής" στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης


Το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής έρχεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέφυρας «Μέτρες – Σωζούπολη» για 15η χρονιά, από 31 Αυγούστου ως και 3 Σεπτεμβρίου 2023.
Το πολυαναμενόμενο μουσικοχορευτικό θέαμα ζωντανεύει ξανά στη σκηνή του ειδικά διαμορφωμένου προαύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Γέφυρας Θεσσαλονίκης, σε μια επετειακή έκδοση που αναμένεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές και πολλές συγκινήσεις.
  • 100 χρόνια από την έλευση των πρώτων προσφύγων από τις αλησμόνητες πατρίδες της Ανατολικής Θράκης και Ανατολικής Ρωμυλίας.
  • 45 χρόνια Πολιτιστικού Συλλόγου Γέφυρας "Μέτρες - Σωούπολη".
  • 15 χρόνια Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «Μέτρες – Σωζούπολη» ανακοινώνει:
Σε κλίμα έντονης συγκίνησης υποδεχόμαστε φέτος παλιούς και νέους φίλους, χορευτές, μουσικούς, χορωδούς, καλλιτέχνες & δημιουργούς από το Εκουαδόρ, τη Ρουμανία, το Μαυροβούνιο, την Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα για να μεταδώσουμε μαζί το μήνυμα της αποδοχής, της διαφορετικότητας και του πολιτισμού, που εδώ και 15 χρόνια χτίζει «Γέφυρες».
Οι εκπλήξεις πολλές, το θέαμα πλούσιο κι εμείς έτοιμοι να σας υποδεχτούμε για τέσσερις ξεχωριστές βραδιές πολιτισμού, όπου οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα προγράμματα των ξένων και ελληνικών φιλοξενούμενων συγκροτημάτων, να απολαύσουν τα ειδικά αφιερώματα προς τιμήν της κάθε συμμετέχουσας χώρας, και μετά το πέρας του επίσημου προγράμματος να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν μέχρι το πρωί στους ήχους της παράδοσης…
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας «Μέτρες-Σωζούπολη»
Συνδιοργάνωση: Δήμος Χαλκηδόνος, Κέντρο Πολιτισμού & Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
Πέμπτη 31 Αυγούστου / Παρασκευή 1 / Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 20:30



Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.