2η Λευκή Νύχτα στην πόλη του Λαγκαδά και συναυλία με την Anastasia


Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών του Δήμου Σύλλογος Επαγγελματιών Λαγκαδά πραγματοποιεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 Λευκή Νύχτα στην πόλη του Λαγκαδά, η οποία θα πλαισιωθεί από συναυλία της Anastasia, της νεαρής τραγουδίστριας που έχει φέρει νέα πνοή στην ελληνική μουσική.

Μετά την άκρως επιτυχημένη 1η Λευκή Νύχτα του 2022, Δήμος και Σύλλογος Επαγγελματιών συνεργάζονται για μια ακόμα χρονιά με στόχο τη στήριξη των επιχειρηματιών της πόλης του Λαγκαδά.

Το πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας θα ξεκινήσει από το απόγευμα της 1ης Σεπτεμβρίου 2023, με παιδικό πρόγραμμα στον αύλειο χώρο του πρώην Επαρχείου, γεμάτο δράσεις για τα παιδιά, όπως ανιματέρ, αγαπημένους ήρωες, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ, παιχνίδια ταχύτητας, χορό, μουσική και παντομίμα για τα παιδιά.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα πεζοδρομηθούν, ώστε γονείς και παιδιά να κινούνται με ασφάλεια και άνεση, χωρίς το άγχος της κυκλοφορίας αυτοκινήτων.

Παράλληλα, περισσότεροι από 30 τυμπανιστές της μπάντας δρόμου Bloco da Grecia Fasarioso FASARIOSO θα δώσουν το ρυθμό στους δρόμους της πόλης και θα ξεσηκώσουν με τα τύμπανα μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της αφροβραζιλιάνικης μουσικής.

Στις 21.00 θα ξεκινήσει η συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Anastasia, που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Η 20χρονη τραγουδίστρια φαινόμενο της νεανικής ελληνικής μουσικής σκηνής θα ξεσηκώσει το κοινό με την γνήσια λαϊκή φωνή της και τα τραγούδια της, που έχουν γίνει όλα επιτυχίες με πολλές χιλιάδες views στο Youtube.

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο.

INFO

2η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
  • 17.00 - 00.00 Λειτουργία καταστημάτων με εκπτώσεις και προσφορές
  • 18.00 Παιδικό πρόγραμμα
  • 19.00 Μπάντα δρόμου Bloco da Grecia Fasarioso
  • 21.00 Συναυλία με την Anastasia στην κεντρική πλατεία
Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.