87η ΔΕΘ: Οι συναυλίες της φετινής διοργάνωσης

87η ΔΕΘ - Συναυλίες

Κάθε βράδυ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Τόξο της ΧΑΝΘ δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου της 87ης ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 9 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Ποδαρικό κάνουν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ο Στέλιος Ρόκκος και οι ONIRAMA, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το μουσικό πάρτι της 87ης ΔΕΘ.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει διαχρονικά.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine παίρνουν τη σκυτάλη, για να βάλουν… φωτιά στο stage των Music Events Live και να ξεσηκώσουν το νεανικό κοινό της 87ης ΔΕΘ.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το σκηνικό αλλάζει με ένα αφιέρωμα στον μουσικό θρύλο Tina Turner. Το βραβευμένο musical tribute «One Night Of Tina», που έχει ταξιδέψει με το αυθεντικό cast του West End του Λονδίνου σε 26 χώρες και έχει μαγέψει χιλιάδες θεατές, έρχεται στην 87η ΔΕΘ. Τα τραγούδια πολλά και αγαπημένα: «Simply the best», «Private Dancer», «What’s Love Got To Do With It», «We Don’t Need Another Hero», «Proud Mary» κ.α.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου δύο ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, συναντιούνται στη σκηνή της 87ης ΔΕΘ, με μουσικές επιλογές που αναμένεται να συνεπάρουν το κοινό. Μαζί τους ο Χάρης Μακρής.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου δύο επίσης αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Κώστας Μακεδόνας (συμμετέχει η Χριστιάνα Γαλιάτσου) και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, θα τιμήσουν την 87η ΔΕΘ με τη μουσική τους παρουσία.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με μια «αγκαλιά τραγούδια» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για να μας ταξιδέψει στο πλούσιο μουσικό του σύμπαν.
 
Το πρόγραμμα των φετινών Music Events Live ολοκληρώνουν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου οι Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή διοργάνωση.

Όλες οι συναυλίες είναι δωρεάν όπως κάθε χρόνο για όλους τους επισκέπτες της ΔΕΘ (Είτε με πρόσκληση μπει κάποιος στη ΔΕΘ. είτε με εισιτήριο, μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα όλες τις συναυλίες).

Ώρα Έναρξης όλων των Συναυλιών της ΔΕΘ 2022 στις 21:30.Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.