Έρχεται το Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης


Με πλούσιο ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, η παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας “Oktoberfest” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί έως αργά το βράδυ στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Το Oktoberfest 2023 αποτελεί μία συνδιοργάνωση της ομάδας της Palooza events και της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνωστές γερμανικές σπεσιαλιτέ και διάφορα είδη μπύρας, όλα φτιαγμένα σύμφωνα με τις αυθεντικές συνταγές, και να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικής και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και να συμμετάσχουν σε ξενάγηση στους χώρους της.

Το φετινό πρόγραμμα της αυθεντικής αυτής γερμανικής γιορτής, που έχει ήδη γίνει θεσμός στη Θεσσαλονίκη, θα προσφέρει μεγάλη ποικιλία από γερμανικές και ελληνικές μπύρες και πολλά παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα όπως λουκάνικα, μπρέτσελ, πατατοσαλάτα και πολλά άλλα. 

Εκτός από τις γαστρονομικές απολαύσεις, διάφορα περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα και αναμνηστικά του Oktoberfest, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με ζωντανές μπάντες, συναυλίες, DJs και παραδοσιακούς βαυαρικούς χορούς θα εξασφαλίσουν μία όμορφη ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες θα υπάρχει ένα εκτεταμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παιχνίδια και διασκέδαση, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, το παραδοσιακό άνοιγμα του βαρελιού της μπύρας, διάφορα θεάματα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.