Συναυλία με τους Stavento και την Ήβη Αδάμου στην πλατεία Ευόσμου


Ερχονται στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, Stavento και Ήβη Αδάμου με RnB και pop τραγούδια, για να γιορτάσουμε με τον πιο ρυθμικό και μουσικό τρόπο την πρώτη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ευόσμου.

Ο Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου με την μοναδική αυτή συναυλία συμβάλλει ΔΥΝΑΜΙΚΆ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ στην προσπάθεια της 1ης Λευκής Νύχτας που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου-Κορδελιού.

« Η διοίκηση μας για άλλη μια φορά στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της πρωτοβουλίες που δίνουν ζωντάνια, χρώμα και ΦΩΣ στον τόπο μας, πρωτοβουλίες που αφορούν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, που προβάλλουν την τοπική μας αγορά και συμβάλλουν στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία των δημοτών καθιστώντας τον Δήμο μας πόλο έλξης για όλη την Θεσσαλονίκη» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ευχόμενος η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ να γίνει θεσμός και η αγαπημένη εμπορική γιορτή όλων.

«Η Λευκή Νύχτα ενώ πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων, φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά και στο δήμο μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και συγχαρητήρια σε όλους» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου.

Όπως είναι γνωστό κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους δρόμους του Δήμου Ευόσμου που θα πεζοδρομηθούν ειδικά για την εκδήλωση, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία MUSIC GROUP.

“Σαν έρθει η μέρα”, “Δικό μου”, “Να σου τραγουδώ” και το δυναμικό ντουέτο «Για σένα», είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια, αλλά και πολλές άλλες προσωπικές επιτυχίες, που θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους σε ένα μοναδικό πάρτι.

Χορηγός επικοινωνίας στην μαγική αυτή βραδιά θα είναι ο PALMOS 96.5 που θα συμμετέχει με τους μουσικούς παραγωγούς να ανοίγουν και να κλείνουν τη συναυλία, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους δημότες με τη θετική τους ενέργεια!

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα του ΕΥΌΣΜΟΥ θα είναι ανοιχτά από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – και διακοπή κυκλοφορίας από τις 18.00 έως τη 01.00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.