8ος Σύζαθλος - Ο ξεχωριστός αγώνας βουνού έρχεται στη Θεσσαλονίκη


Ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες “ΣΥΖΩΗ” διοργανώνει τον “8ο ΣΥΖΑΘΛΟ”, τον αγώνα βουνού, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και υλοποιείται αποκλειστικά για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών και θεραπευτικών προγραμμάτων του.

Ο 8ος ΣΥΖΑΘΛΟΣ θα πραγματοποιηθεί με τρεις διαδρομές, 5, 15 και 25 χιλιομέτρων σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς στο πανέμορφο δάσος του Σέϊχ Σου, βασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης, με την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός και των τριών διαδρομών θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο “Σέιχ Σου”.

Οι εγγραφές αρχίζουν την 8η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την 10η Νοεμβρίου 2023.

Οι ατομικές εγγραφές γίνονται με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.

Για ομαδικές εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της “Συζωής”, 2310460777 (09:00 – 15:00)

Στοιχεία διαδρομών του αγώνα

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον “8ο Σύζαθλο” μπορεί να διαλέξει μια από τις τρεις αγωνιστικές διαδρομές:

5 χιλιομέτρων (τρέξιμο ή περπάτημα)
15 χιλιομέτρων (τρέξιμο)
25 χιλιομέτρων (τρέξιμο)

Και οι τρεις αποτελούνται από δασικούς δρόμους και μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς που υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες.

Διαδρομή 5 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09:45)


Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν τρέχοντας ή περπατώντας την ομορφιά του δάσους. Ενδεικτικό χρονικό όριο: δύο (2) ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: δέκα ευρώ (10 €) για κάθε συμμετέχοντα. Για παιδιά μέχρι 10 ετών το ποσό είναι οκτώ ευρώ (8€).

Κάθε άτομο με αναπηρία που επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού πρώτα γνωρίσει τις συνθήκες του αγωνίσματος και συνοδεύεται από συνοδό της επιλογής του. Η συμμετοχή του είναι ελεύθερη, ο/η συνοδός του συμμετέχει με κατάθεση δωρεάς στον Σύλλογο του ποσού των δέκα ευρώ (10 €). Και οι δυο θα παραλάβουν από ένα αγωνιστικό πακέτο.

Διαδρομή 15 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09:15)


Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν τρέχοντας την ομορφιά του δάσους. Ενδεικτικό χρονικό όριο: δύο (2) ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: δεκαπέντε ευρώ (15 €) για κάθε συμμετέχοντα.

Διαδρομή 25 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09:00)


Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν τρέχοντας την ομορφιά του δάσους. Ενδεικτικό χρονικό όριο: τέσσερις (4) ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: είκοσι ευρώ (20 €) για κάθε συμμετέχοντα.

Φόρμα εγγραφής στον «8ο Σύζαθλο»

Οι εγγραφές και οι χρηματικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2023.

Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν από τους διοργανωτές έγκαιρα για την παραλαβή των αγωνιστικών τους παροχών.

Παροχές

Αθλητική τεχνική μπλούζα
Αριθμός συμμετοχής του αθλητή (με το όνομά του)
Chip xρονομέτρησης
Μετάλλιο
Τροφοδοσία και υποστήριξη στη διάρκεια και στην λήξη του αγώνα
Έπαινος για τη συμμετοχή του (ηλεκτρονικά)
Φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγώνα (ηλεκτρονικά)

Ο κάθε αθλητής πρέπει να είναι καλά στην υγεία του και τρέχει με δική του ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.