Έναρξη λειτουργίας των τμημάτων μαζικού αθλητισμού στον Δήμο Καλαμαριάς


Ο Δήμος Καλαμαριάς ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων μαζικού αθλητισμού για ενήλικες άνδρες και γυναίκες.

Το πρόγραμμα γυμναστικής περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

Ορθοσωμικής, Κυκλικής άσκησης, Pilates, Tabata, Total Body και TRX. ( διαβάστε σχετικό επισυναπτόμενο πρόγραμμα γυμναστικής)

Οι χώροι άθλησης είναι οι εξής: Η αίθουσα του 1ου ορόφου στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ ( Σουρμένων & Τριπόλεως)
Η σάλα στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ ( Σουρμένων & Τριπόλεως)
Η αίθουσα του 1ου ορόφου στην πλατεία Σκρά ( Καραμαούνα 1)

Η χωρητικότητα κάθε τμήματος προσδιορίζεται στα 15 άτομα, πλην των τμημάτων που θα διεξάγονται στη Σάλα του γηπέδου μπάσκετ στο ΔΑΚ, τα οποία θα εξυπηρετούν 30 άτομα .

Η μηνιαία συνδρομή για όλα τα προγράμματα είναι 10 Ευρώ/ μήνα.

Δωρεάν συνδρομή δικαιούνται :‘Όσοι έχουν συνολικό οικογενειακό εισόδημα κάτω από 12.000,00ευρώ (υποχρεωτικά η προσκόμιση του τελευταίου εκκαθαριστικού) και ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες:είναι εγγεγραμμένοι και κάτοχοι κάρτας ανεργίας σε ισχύ, του ΟΑΕΔ (υποχρεωτικά προσκόμιση το αποδεικτικό ανανέωσης).
είναι μέλη και κάτοχοι ανανεωμένης κάρτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμαριάς (υποχρεωτικά προσκόμιση ανανεωμένης κάρτας του ΚΑΠΗ για την περίοδο 2022-2023).Όσοι έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, ανεξαρτήτου εισοδήματος. ( υποχρεωτικά προσκόμιση πιστοποιητικό αναπηρίας)

Έκπτωση 50% δικαιούνται οι φοιτητές και πολύτεκνοι.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών, οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά.

Παρακαλούμε, πριν την αίτηση σας, να έχετε αποφασίσει σε ποιο τμήμα επιθυμείτε να αθληθείτε από το επισυναπτόμενο πρόγραμμα γυμναστικής και να διαβάσετε τον σχετικό κανονισμό αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα γυμναστικής από τις 23 Οκτωβρίου (8:00 π.μ. .) μέχρι και 24 Οκτωβρίου ( 16:00μ.μ.), στον σύνδεσμο: https://eservices.kalamaria.gr

Η επιλογή των αθλουμένων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης και σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου αυτής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Για όσες αιτήσεις εγκριθούν θα σας σταλεί ενημέρωση στο email σας. Σχετική λίστα των εγκεκριμένων αιτήσεων (με αριθμό πρωτοκόλλου) θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς.

Τυχόν θέσεις που θα προκύψουν κενές σε τμήματα, θα επανα-δημοσιευθούν σε νεότερη ανακοίνωση.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ


Με την έναρξη των μαθημάτων η οποία ορίζεται στις 30 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και έως τις 10 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέλθετε στο γραφείο αθλητισμού, που στεγάζεται στο δημοτικό κολυμβητήριο, για να τακτοποιήσετε την πληρωμή σας για τη μηνιαία συνδρομή και να παραλάβετε την κάρτα μέλους αθλούμενου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


*Σχετικά με την ηλεκτρονική σας αίτηση, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2313 314 297, 2313 314 298
*Σχετικά με την πληρωμή σας, στα τηλέφωνα: 2313314290, 2313314292, 2313314246

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.