Σεμινάριο-παρουσίαση του βιβλίου "Ήθος, Πάθος , Λόγος, το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας"
Το Καλλιτεχνικό Καφενείο Bazaari Cafe φιλοξενεί το σεμινάριο-παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο “Ήθος- Πάθος- Λόγος, το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας”, του συγγραφέα Λεωνίδα Γαλάνη.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα γνωρίσουμε το μυστικό του Αριστοτέλη, μέσα από μια διαφορετική, διαδραστική και απολαυστική παρουσίαση που διασκεδάζει και προσφέρει χρήσιμη γνώση.

Μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και απολαυστικά παραδείγματα, το «Ήθος Πάθος Λόγος» εξερευνά το μυστικό της επιτυχίας από την αρχαιότητα μέχρι το… διάστημα.
«Από τον Σοπενάουερ μέχρι τον Μπρους Λι. Από τη μουσική βιομηχανία μέχρι την άγρια ζούγκλα. Από τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι... τον Μπάμπη. Το μυστικό, που ήταν κρυμμένο σε ένα εγχειρίδιο ρητορικής, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.»
Έχοντας ως βάση μια αληθινή ιστορία 2.400 ετών, εκείνη του απλού στρατιώτη, παρελαύνουν αναφορές στη φιλοσοφία και τη δράση του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Σωκράτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Πλουτάρχου και πολλών άλλων, και μας οδηγούν σε νεότερους, όπως τον Τσιαλντίνι, τον Κόβεϊ, τους… Extreme.
Με απλό, ευχάριστο και ελαφρώς χιουμοριστικό τρόπο μεταφέρεται το μυστικό στον αναγνώστη, ώστε να είναι σε θέση να το εφαρμόσει άμεσα και εύκολα για την κατάκτηση της επιτυχίας και της ευδαιμονίας. Ένα βιβλίο που «δεν γνωρίζει ηλικίες» και μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όλους.
Είπαν για το βιβλίο:
Μαρκέλλα Μικέλη, Δημοσιογράφος, Ράδιο Ε 103:
Έστω και μία σελίδα, ένα κεφάλαιο να διαβάζουμε κάθε μέρα αρκεί για να αλλάξει η ζωή μας.
Αθανάσιος Ρόζου, Δικηγόρος, Rozou and Associates Law Firm
Έξυπνες, πρακτικές συμβουλές. Απολαυστικές ιστορίες. Ένα από τα κορυφαία βιβλία αυτοβελτίωσης!
Ελένη Γρομπανοπούλου, ΜΑ δημιουργικής γραφής, Εκπαιδεύτρια ενηλίκων:
Ένα βιβλίο που δεν το αφήνεις από τα χέρια σου αν δεν τελειώσει. Αυτογνωσία, διοίκηση, στρατηγική, όλα τα έχει μέσα.
Κώστας Μπιμπλής, General Manager, Angsana Corfu Resort and Spa:
Εύγλωττο, χιουμοριστικό, διδακτικό, απλό αλλά παράλληλα με σημαντικά νοήματα και παραπομπές.
Ιωσήφ Σταυρίδης. Ελεύθερος Επαγγελματίας
Δεν το χορταίνεις αυτό το βιβλίο. Την πρώτη φορά το διάβασα τις επόμενες το μελετάω!
Ο συγγραφέας:
Ο Λεωνίδας Γαλάνης έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων ως εκπαιδευτής management, πωλήσεων και marketing.
Διατέλεσε στέλεχος σε πολλές εταιρείες και μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως Sales Supervisor σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα. Διαθέτει Δίπλωμαστη Διοίκηση Πωλήσεων και Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 19:00. Καλλιτεχνικό Καφενείο Bazaari Cafe,
Φιλικής Εταιρείας 43
Έναντι της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.