Δωρεάν ψηλάφηση από εξειδικευμένους χειρουργούς μαστού στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Νεάπολης-Συκεών


Δωρεάν ψηλάφηση από εξειδικευμένους χειρουργούς μαστού στα δημοτικά ιατρεία για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.Oι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν άμεσα ραντεβού

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και συγκεκριμένα η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής αξιοποιεί τον Οκτώβριο ως μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού και ενημέρωσης των γυναικών με δωρεάν εξετάσεις στα δημοτικά του ιατρεία.

Την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ειδικοί χειρουργοί θα βρίσκονται στο Β’ ΚΑΠΗ Συκεών (Επταπυργίου 72 Α) και στο Β’ ΚΑΠΗ Νεάπολης (Διομήδη Κομνηνού 3) προκειμένου να εξετάσουν τις ενδιαφερόμενες.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου από τις 9.30 π.μ έως τις 13.30 μ.μ. θα βρίσκεται στο Β’ ΚΑΠΗ Συκεών ο μαστολόγος-χειρουργός μαστού MD, PhD, FRCS, FEBS Θεόδωρος Κοντούλης. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο 2310 626 645.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Β’ ΚΑΠΗ Νεάπολης θα βρίσκεται ο χειρουργός μαστού Ανανίας Ανανιάδης και το τηλέφωνο για ραντεβού είναι το 2310 551 252-260.

Τη δράση οργανώνει το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ) με την υποστήριξη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.