«Music without borders Bιέννη – Θεσσαλονίκη»


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ- ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Μια Συναυλία μνήμης πολύ διαφορετική, συγκινητική και παράλληλα γεμάτη ανθρωπιστικά μηνύματα, φιλανθρωπίας, εθελοντισμού, ανιδιοτελούς προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, θα πραγματοποιηθεί στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» το Σάββατο 4.11.2023, στις 8.00μμ

Η Φιλανθρωπική Συναυλία πραγματοποιείται εις μνήμη του αξέχαστου, αξιαγάπητού και τοπικού μας Φαρμακοποιού με την «ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ» , του φιλάνθρωπου συνδημότη μας Αλέξανδρου Γεωργιάδη, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του, στους ασθενείς και αδύναμους συνανθρώπους μας και συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την κόρη του αείμνηστου Φαρμακοποιού, Αγγελίνα Γεωργιάδη Βιολονίστρια, η οποία ζει και εργάζεται στην Βιέννη, με στόχο την συνέχιση του πολυετούς φιλανθρωπικού έργου του πατέρα της, έχοντας και τον γενικό συντονισμό της συναυλίας.

Το προσεχές Σάββατο τιμούμε την μνήμη, τη ζωή και την προσφορά ενός δικού μας ανθρώπου, παράδειγμα προς μίμηση από όλους.

Για αυτό και στην συναυλία αντί εισιτηρίου θα υπάρχει συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα δοθούν προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί ο επίσης τοπικός εθελοντικός Σύλλογος «Προσφέρουμε από ΚΑΡΔΙΑΣ» https://www.prosferoumeapokardias.org/oi-anagkes-mas.

Στην Συναυλία, θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι μουσικοί από τη Βιέννη, το Γκράτς και το Μόναχο, δίνοντας μια μοναδική μουσική εμπειρία τόσο στους φίλους της μουσικής, όσο και στους εθελοντές και τους αλληλέγγυους.

Πρόκειται για τους :
  • Κωνσταντίνο Δημηνάκη Μαέστρο : Έναν εξαιρετικό διευθυντή ορχήστρας που θα παίξει πιάνο και θα οδηγήσει την εκδήλωση σε μια μαγική μουσική περιπλάνηση.
  • Έλσα Γιανουλίδου Μεσόφωνος: Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Γκράτς, η οποία θα εντυπωσιάσει το κοινό με την υπέροχη φωνή της.
  • Μαρία Κρινήτη Κωστράκη: Μουσικός από το Μόναχο, θα μαγέψει το κοινό με το εξαιρετικό μουσικό της ταλέντο.
  • Η Ineke Helingmann; Μουσικός από το Άμστερνταμ, θα εντυπωσιάσει στο πιάνο με την εκπληκτική της απόδοση.
  • Η Αγγελίνα Γεωργιάδου: Η κόρη του αείμηστου Αλέξανδρου Γεωργιάδη βιολονίστρια θα χαρίσει συγκινητικές μουσικές στιγμές στη μνήμη του πατέρα της.
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης ίδρυσε το Φαρμακείο του επί της οδού Κ. Καραμανλή 71 στην Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, το οποίο φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια διαρκούς λειτουργίας και καθημερινής 24ωρης εφημερίας για όλους τους πάσχοντες, τους αδύναμους και τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Τον Φεβρουάριο του 2022 και σε ηλικία μόλις 64χρονων απεβίωσε παραχωρώντας το Φαρμακείο στην κόρη του Ελίνα, μεταλαμπαδεύοντας ωστόσο από πολύ νωρίς τις αρχές του ανθρωπισμού και τα ιδανικά του εθελοντισμού και στις δύο κόρες του την Αγγελίνα Βιολονίστρια την Βιέννη και την Ελίνα Φαρμακοποιό, οι οποίες και συνεχίζουν να βαδίζουν στον δρόμο της προσφοράς, και στα βήματα του πατέρα τους.

Ως Φαρμακοποιός είχε καθημερινό και καθοριστικό ρόλο στη ζωή πολλών ανθρώπων, προσφέροντας τη βοήθειά του σε όσους την είχαν ανάγκη, πονούσαν και υπέφεραν. Αυτό ξεπερνούσε συχνά την φαρμακευτική ιδιότητα αγγίζοντας πολλές φορές ακόμη και την ιατρική. Το φαρμακείο του ήταν ένα λιμάνι κι ένα στήριγμα ζωής για όσους δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την φαρμακευτική θεραπεία της ιατρικής περίθαλψης.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ «Music without borders Bιέννη – Θεσσαλονίκη» είναι μια μοναδική ευκαιρία για ΟΛΟΥΣ να απολαύσουν τη Μουσική Τέχνη αυτών των εξαιρετικών Μουσικών – Καλλιτεχνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να παραστούν και να μοιραστούν αυτήν την μοναδική Μουσική εμπειρία.

Αντί εισιτηρίου όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας απορρυπαντικά και ότι χρειάζεται μια οικογένεια τα οποία θα παραδοθούν στην ομάδα εθελοντών «Προσφέρουμε από ΚΑΡΔΙΑΣ», η οποία ποτέ δεν δέχεται χρήματα.

Ας είμαστε το Σάββατο όλοι εκεί…

Μας ενώνουν η ανθρώπινη μνήμη και οι ανθρώπινες ανάγκες…

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310771033.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.