Ξεκίνησαν και συνεχίζουν οι εγγραφές στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2024 του δήμου Παύλου Μελά.


Ο Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού Κωνσταντίνος Γεροντίδης, η Διεύθυνση Παιδείας - Αθλητισμού - Πολιτισμού και το Τμήμα Αθλητισμού, σας καλούν να επισκεφθείτε τον χώρο άθλησης που επιθυμείτε, να ενημερωθείτε για τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα και να διαλέξετε μαζί με τη γυμνάστρια ή το γυμναστή, το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

Θα λειτουργήσουν περισσότερα από 40 διαφορετικά προγράμματα, σε 27 κλειστούς και ανοιχτούς χώρους των Δημοτικών Ενοτήτων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, καθώς και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων - Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής» το οποίο διαθέτει γήπεδο Στίβου με διαδρομές ταρτάν, για τους Υποψήφιους στρατιωτικών σχολών & ΤΕΦΑΑ.

Προγράμματα Άθλησης για Όλους σημαίνουν κίνηση, παιχνίδι, άσκηση, συντελούν στη βελτίωση της υγείας, στην καλύτερη ποιότητα ζωής, στην κοινωνικοποίηση των ατόμων και αφορούν όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία και ικανότητα.

​Στη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:
Μουσικοκινητική Αγωγή, Παιδαγωγικά παιχνίδια, Cheerleading (αθλητικός ομαδικός χορός), Παραδοσιακοί χοροί, Μπαλέτο, Ρυθμική, Ενόργανη, Ορθοσωμική, Ορθοσωμική - βαράκια, Ορθοσωμική - κοντάρια, Ορθοσωμική για την τρίτη ηλικία, Θεραπευτική Γυμναστική, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Ενδυνάμωση, Zumba, Pilates, Aerobic, Yoga, Tabata, Abs & Hips, Κοιλιακοί - Ραχιαίοι, Streching, Dance Aerobic, Total Body, Tennis, Ping Pong, Στίβος, διάφορα τμήματα για την τρίτη ηλικία και τμήματα ΑμεΑ.

➢ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΑΘΛΗΜΑ, ΧΩΡΟΙ, ΗΜΕΡΕΣ, ΩΡΕΣ)
➢ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για διευκρινίσεις και τυχόν ερωτήσεις για την ηλεκτρονική εγγραφή μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2310 643635, 2313 302962 και 2313302961.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Τμήμα Αθλητισμού, Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, 3ος όροφος, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη
  • Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, συμβολή των οδών Λαγκαδά & Καλαβρύτων, Σταυρούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.