«Τρέχουμε για καλό σκοπό» στον 8ο Panorama Charity Fun Run «ΜΕΛΙΝΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ»


Πρόκληση συμμετοχής στο 8ο Panorama Charity Fun Run 2024 «Μελίνα Λαζαρίδου», τον γνωστό φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που διοργανώνει για 8η χρονιά για «καλό σκοπό» την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, απευθύνει προς όλους ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. 

Η αθλητική δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον αθλητικό σύλλογο «Λέοντες» και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (10χλμ, 5χλμ και 2 χλμ.). 

Όλοι οι δρομείς θα διασχίσουν μια διαδρομή μέσα στους δρόμους του Πανοράματος και θα τερματίσουν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο.

Τα έσοδα της δράσης θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος "Λάμψη", στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου "Αντηρίδα" και στο οικοτροφείο για ενήλικα άτομα χρονίως πάσχοντα από διαταραχές αυτιστικού φάσματος με χαμηλή λειτουργικότητα "Αριάδνη ΙΙ". 

Με το σύνθημα "τρέχουμε για καλό σκοπό" ο δήμος ενώνει τις δυνάμεις του με στόχο φέτος να απογειωθούν οι συμμετοχές σε έναν θεσμό υπερτοπικού χαρακτήρα που υπερβαίνει τα στενά διοικητικά όρια του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη καθώς κάθε χρόνο οι δρομείς ξεπερνούν τα 2.500 άτομα όλων των ηλικιών μεταξύ των οποίων ακόμη και μητέρες με καροτσάκια.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά ή να προσέλθουν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος από 10/04/2023 μεταξύ των ωρών 4 μ.μ. – 7 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη στο τηλέφωνο 2310308271

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική σας εγγραφή πατώντας το παρακάτω link:
https://event.athletopia.com/8th-panorama-charity-fun-run?step=1

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το Σάββατο13 Απριλίου στις 14:00.

ΑΓΩΝΕΣ

10 χλμ
Η εκκίνηση θα δοθεί από τη Διασταύρωση Χορτιάτη - Ασβεστοχωρίου. Έπειτα, θα περάσουμε από την στροφή Πλατανάκια και από Κομνημών συνεχίζουμε και στρίβουμε Βενιζέλου. Στον κόμβο κάνουμε αριστερά στην Παπαδοπούλου και από Πηλείδη- Μασούτη πηγαίνουμε αντίθετα το λόφο Αναλήψεως - Καμπουρίδου. Κατεβαίνουμε από Αναργύρων και συνεχίζουμε από Μιχαϊλίδη και από τη στροφή στο βενζινάδικο shell θα γίνει ο τερματισμός στο Στάδιο Πανοράματος.

5 χλμ
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην στροφή "πλατανάκια", ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Στάδιο Πανοράματος. Συνοπτικά η διαδρομή του αγώνα: η εκκίνηση δίνεται από τα πλατανάκια και συνεχίζουμε στον κεντρικό δρόμο ΚΟΜΝΗΝΩΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεχίζοντας την διαδρομή των 10 χλμ.

2 χλμ
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην στην στροφή "πλατανάκια", ενώ ο τερματισμός θα γίνει στο Στάδιο Πανοράματος. Συνοπτικά η διαδρομή του αγώνα: η εκκίνηση δίνεται από τα πλατανάκια και συνεχίζουμε στην Κομνηνών, στρίβουμε δεξιά στην Βενιζέλου και περνώντας πρώτα από το παλιό Δημαρχείο και μετά από το καινούργιο , τερματίζουμε στο Στάδιο Πανοράματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.